Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

«Τανκς στα σύνορα την επομένη εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ»

Τα σενάρια για έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη διαδέχονται το ένα το άλλο και μετά τους οικονομολόγους έρχεται η σειρά των δικηγόρων να κάνουν τις εκτιμήσεις τους.

Σύμφωνα με τους νομικούς που έχουν μελετήσει την υπόθεση της Ελλάδας, η επόμενη μέρα της ανακοίνωσης είναι λίγο πολύ γνωστή. Έλεγχοι κεφαλαιακών ροών, υποχρεωτική αργία τραπεζών, διακοπή της πίστωσης στις ελληνικές επιχειρήσεις, και άλλα πολλά.

«Ακόμη και αν υπήρχε συναίνεση στο ότι η χώρα θα φύγει, ας πούμε, σε τρεις μήνες, μπορεί κανείς να προβλέψει τι θα συμβεί στο μεσοδιάστημα; Συναλλαγματικοί έλεγχοι, έλεγχοι κεφαλαίων, τανκς στα σύνορα», επισημαίνει ο Simon Collins, της KPMG.

Μάλιστα, η KPMG συμβουλεύει τις εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα να προσθέτουν μία ρήτρα που να προβλέπει ότι το συμβόλαιο διέπεται υπό το αγγλικό δίκαιο και να προσδιορίζει ότι η πληρωμή θα γίνεται σε ευρώ… Γερμανίας, θα αποδειχθεί στην πορεία ανεκτίμητη αξία.

[sc:Πηγή id=”http://www.24h.gr/section/oikonomia/tanks-sta-sunora-tin-epomeni-exodou-tis-elladas-apo-euro” ]

Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

2 Σχόλια «Τανκς στα σύνορα την επομένη εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ»

  • begar

    Επίσης, εξωγήινοι κάτοικοι της Ανδρομέδας, δήλωσαν πως θα μας επιτεθούν αν τολμήσουμε να μην ψηφίσουμε ΠΑΣΟΚ – ΝΔ.

  • ipnosςςς

    που είναι εκείνες οι εποχές που εμείς τα ζώα ψηφίζαμε για να κλέβουνε και ξαναψηφίζαμε για να κλέβουν οι άλλοι.. ούτε άγχος ούτε ούτε τανκς  εξωγήινοι με μνημόνια που δεν βγαίνουν αλλά υποστηρίζουμε γιατί θέλουμε να επαναδιαπραγματευτούμε.
    Ρε θα ξυπνήσετε καμία φορά η θα πρέπει να βγουν τα ασθενοφόρα να σας κλείσουν στο τρελάδικο.
     

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>