Τα αποτελέσματα της ανοιχτής ψηφοφορίας – Ποιό κανάλι κάνει μεγάλη προπαγάνδα;

Με πολύ μεγάλη συμμετοχή που έφτασε σχεδόν τις 50.000 ψήφους, επιλέξατε τον πρωταθλητή προπαγάνδας που δεν είναι άλλο απο το…
Δείτε τα αποτελέσματα:

Αν θέλουμε λοιπόν σήμερα να χαρακτηρίσουμε το όνειδος της δημοσιογραφίας, την καταισχύνη της ενημέρωσης με μία μόνο λέξη, τότε αρκεί να πούμε “MEGA”.

Οι παραπάνω ιδιωτικοί ‘υπάλληλοι’ αποτελούν την αιχμή του δόρατος για τα κέρδη μιας σειράς μεγάλων επιχειρήσεων.
Πρόκειται για μισθοφόρους χωρίς προσωπική άποψη -εάν αυτή δεν είναι εγκεκριμένη από ψηλά. Η “άποψή” τους είναι η “γραμμή” που θα επιβάλλουν οι μεγαλοκαρχαρίες που εκπροσωπούν.

Ποιοί είναι αυτοί; Οι μεγαλομέτοχοι του MEGA κύριοι Βαρδινογιάννης, Ψυχάρης και Μπόμπολας που ταυτόχρονα είναι και μεγαλοεργολάβοι και που ο ίδιος ο  Καραμανλής τους είχε αποκαλέσει «νταβατζήδες που μας κυβερνούν». Αυτοί λοιπόν οι κύριοι ανεβάζουν και ρίχνουν κυβερνήσεις με βάση τα συμφέροντα τους την κάθε χρονική στιγμή. Έτσι και τώρα αφού το σήμα που έχει δοθεί είναι “Πάση θυσία κυβέρνηση ΝΔ/ΠΑΣΟΚ”. Είναι τυχαίο άλλωστε που ο κ. Σαμαράς έχει δεχτεί σαν βουλευτή και προσωπικό σύμβουλο τον υιό του κ. Ψυχάρη; Πρέπει να υπάρχει άμεση και ανοιχτή επικοινωνία μεταξύ των ‘Νταβατζήδων’ και του επόμενου Πρωθυπουργού.

Ακολουθεί ο ΣΚΑΙ και έπειτα ο ΑΝΤ1 που τις τελευταίες ημέρες τα ποσοστά του ανέβηκαν απότομα.
Φυσικά ενα αξιοσέβαστο ποσοστό πιστεύει οτι όλα τα κανάλια κάνουν προπαγάνδα ενώ ενα εντυπωσιακό 0,34% πιστεύει κανένας!

[sc:Πηγή id=”http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2012/04/full.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+blogspot%2FhyMBI+%28tromaktiko%29″ ]

Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ban-BaNk (Greek Version)

Απάτη με παροχή δανείων

Παρά τα φίλτρα και τη συνεχή παρακολούθηση των σχολίων, καμιά φορά μερικά «διαφημιστικά» μηνύματα, εμφανίζονται ως σχόλια, προσφέροντας δάνεια και διευκολύνσεις.

Το φαινόμενο έχει ενταθεί κατά τους τελευταίους μήνες.

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!! Κανένας δεν θέλει να σας δώσει δάνεια. Είναι μέθοδος εξαπάτησης, η λεγόμενη «νιγηριανή απάτη», όπου ο απατεώνας, πείθει το θύμα ότι θα του δώσει κάποιο δάνειο, αλλά για να εκταμιευθεί, θα πρέπει πρώτα το θύμα να πληρώσει κάποια έξοδα φακέλου κλπ

Με λίγα λόγια, ο απατεώνας υπόσχεται ότι θα δώσει π.χ. 10.000 ευρώ δάνειο, αλλά πρώτα το θύμα θα πρέπει να πληρώσει 400 ευρώ τραπεζικά έξοδα.
Εννοείται ότι μόλις το θύμα δώσει τα 400 ευρώ, ο απατεώνας γίνεται άφαντος.

Μεγάλη προσοχή λοιπόν, σε διαφημίσεις αυτού του είδους, που εκμεταλλευόμενες την αγωνία και την απόγνωση των ανθρώπων, στις δύσκολες μέρες που ζούμε, προσπαθούν να εξαπατήσουν και να αποσπάσουν χρήματα.

Προς πλήρη διευκρίνηση του θέματος, το daneiakartes.info κατηγορηματικά δηλώνει ότι:

  1. Σε καμία περίπτωση δεν προσφέρει δάνεια ή παρόμοιες παροχές.
  2. Δεν έχει καμία σχέση με «σχόλια» που διαφημίζουν παροχή νέων δανείων ή μεσολάβηση για  ρύθμιση παλιών, τα οποία έχουν σκοπό να σας εξαπατήσουν.
  3.  Ο μόνος νόμιμος και διαφανής τρόπος λήψης δανείου είναι από τις επίσημες τράπεζες.
  4. Ο μόνος νόμιμος και ασφαλής τρόπος ρύθμισης υφιστάμενου δανείου είναι η διαπραγμάτευση με την ίδια την τράπεζα που το χορήγησε και με κανέναν άλλον. Συνιστάται να έχετε συμβουλευθεί δικηγόρο της εμπιστοσύνης σας.
  5. Σε καμία περίπτωση δεν παρέχει οποιαδήποτε υπηρεσία επί πληρωμή. Σε καμία περίπτωση δεν θα σας ζητήσει χρήματα, κάτω από οποιαδήποτε δικαιολογία.

Να είστε πάντα πολύ καχύποπτοι, εναντίον οποιουδήποτε ζητάει τα προσωπικά σας στοιχεία ή, πολύ περισσότερο, χρήματα, προσφέροντας «μαγικές λύσεις». Μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν.

Google Chrome Browser

Για σωστή ανάγνωση του blog μας, προτιμήστε τον Google Chrome Browser.

Κατεβάστε τον δωρεάν από εδώ:

https://www.google.com/intl/el/chrome/

Η χρήση άλλου browser δεν συνιστάται, διότι πιθανόν να μην μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα κείμενα.

Βοήθεια από Φίλους

Βοηθήστε μας, στέλνοντας άρθρα, δικαστικές αποφάσεις ή νόμους, καθώς και αριθμούς κλήσεις εισπρακτικών εταιριών.