Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Τα λαμόγια τρέμουν!! Καταστρέφουν έγγραφα – Βουνά από σακκούλες σκουπιδιών στο Οικονομικών!!

Πανικόβλητοι τρέχουν να εξαφανίσουν τις λαμογιές τους!!

Βουνά άρχισαν να σχηματίζουν οι μαύρες σακούλες στους διαδρόμους του υπουργείου Οικονομικών, ενώ οι καταστροφείς εγγράφων έχουν πάρει «φωτιά», όπως άλλωστε γίνεται κάθε φορά που αναμένεται… αλλαγή φρουράς για να κρύψουν τις βρομιές τους!!

Όπως λένε υπηρεσιακοί παράγοντες που περιμένουν το αποτέλεσμα της κάλπης, αυτή τη φορά η καρέκλα του υπουργού Οικονομικών δεν χαρακτηρίζεται απλώς ηλεκτρική αλλά βγάζει… σπίθες, καθώς από την επομένη κιόλας των εκλογών η πίεση θα είναι αφόρητη τόσο στο εσωτερικό της χώρας όσο και εκτός συνόρων.

Εκτός όμως από το πρόσωπο του νέου υπουργού, με ενδιαφέρον αναμένονται και τα πρόσωπα που θα τον πλαισιώσουν, καθώς δεν είναι μυστικό ότι τόσο ο σημερινός επικεφαλής του Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων Γιώργος Ζανιάς όσο και ο γενικός γραμματέας Ηλίας Πλασκοβίτης έχουν ιδιαιτέρως «βαρύ» χαρτοφυλάκιο, με συνεχή παρουσία στις διαπραγματεύσεις με τη Τρόικα και όπως είναι λογικό οι αντικαταστάτες τους θα πρέπει να είναι έτοιμοι για όλα.

24gr.blogspot.com


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>