Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Τα «μάζεψε» η καταγγελόμενη Τράπεζα , αδειάζοντας τους υπαλλήλους της

Η Τράπεζα απάντησε ( ….ότι πρακτικές όπως αυτές που καταγγέλλετε ,δεν θα μπορούσαν ποτέ να ενθαρρύνονται από την Τράπεζά μας, πολλώ δε μάλλον να αποτελέσουν πολιτική της)…

Αναφερόμαστε στη γνωστή σε όλους μας καταγγελία ,που τις τελευταίες μέρες “ταρακούνησε ” το Πανελλήνιο .για “πρακτική”, γνωστής Τράπεζας ,που δραστηριοποιείται και στην Κρήτη , από υπερχρεωμένη οικογένεια, που πήγε στο σπίτι της , κλιμάκιο υπαλλήλων της και απαιτούσε ή άμεση καταβολή του χρέους των 4000 Ευρώ ,από τον δανειολήπτη , ¨η να μπει σε προσημείωση το σπίτι της συζύγου του ,που δεν είχε καμία σχέση με την πίστωση στο χρέος του.

Η ΄Ενωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης δημοσιοποίησε άμεσα την καταγγελία, για την ενημέρωση των καταναλωτών αλλά και χωρίς να χάσει χρόνο ζήτησε τις πρέπουσες εξηγήσεις από την Διοίκηση της ίδιας της Τράπεζας, καθώς το γεγονός αυτότην συγκλόνισε. καθώς ήταν πρωτοφανές , καινοτόμο εις βάρος των αδύνατων πολιτών , των αδύναμων δανειοληπτών .

Η Τράπεζα απάντησε άμεσα , με μία της λέξη τράβηξε την “ουρά” της αδειάζοντας το κλιμάκιο των υπαλλήλων της που δρουν ως “στρατευμένοι ” για να εξασφαλίσουν τα συμφέροντα της.

Η ΄Ενωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης αναφέρεται στο απαντητικό κείμενο της που μεταξύ των άλλων γράφει:(….Είναι λοιπόν αυτονόητο ότι πρακτικές όπως αυτές που καταγγέλλετε δεν θα μπορούσαν ποτέ να ενθαρρύνονται από την Τράπεζά μας, πολλώ δε μάλλον να αποτελέσουν πολιτική της)

Η ΄Ενωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, έπειτα από αυτήν την διευκρίνηση της Τράπεζα , καλεί τώρα την οικογένεια να προβεί σε μήνυση κατά των υπαλλήλων ,καθώς οι πράξεις τους διώκονται και τιμωρούνται από τα Ποινικά Δικαστήρια της Χώρας.
Τέλος, η ΄Ενωσή Προστασίας Καταναλωτών Κρήτηας ενημερώνει τους καταναλωτές- δανειολήπτες της περιφέρειας Κρήτης , να μη φοβούνται, η ΄Ενωση στέκεται αρωγός δίπλα τους και επί πλέον επειδή μετά τη δημοσιοποίηση του θέματος, πολλά Υποκαταστήματα ανά την Ελλάδα, άρχισαν να παίρνουν τηλέφωνα στα γραφεία της ΄Ενωσης, ρωτώντας εάν η καταγγελλόμενη Τράπεζα είναι μία από αυτές, καλούμε τους καταναλωτές σε επιφυλακή και εγρήγορση και στην περίπτωση που θα αντιμετωπίσουν όμοια επιθετική πρακτική, άμεσα να έρθουν σε επαφή με την Ε.Π.Κ.Κ. στα τηλέφωνα 2821092666 ,2821092306 Χανιά, 2842020140

Ιεράπετρα.-

Η Πρόεδρος της Ένωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης

Ιωάννα Μελάκη


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

2 Σχόλια Τα «μάζεψε» η καταγγελόμενη Τράπεζα , αδειάζοντας τους υπαλλήλους της

 • Άρης

  “Η λούμπεν κοινή πορτοφολού απάντησε ( ….ότι πρακτικές όπως αυτές που καταγγέλλετε ,δεν θα μπορούσαν ποτέ (Α , χα , χα , χα , χα θα κατουρηθώ !) να ενθαρρύνονται από την συμμορία μας, πολλώ δε μάλλον να αποτελέσουν τεχνική της)

  Σωστά ρε παιδιά , αν είναι δυνατόν ! 
  Υπάρχουν και άλλα κόλπα και πολλές άλλες τεχνικές.
  Υπάρχει το “ριφιφί” , ο “γρύλος” , η “προστασία” , ο “παππάς” , ο εκβιασμός , “εκείνο που φαίνεται σαν ατύχημα ” , η “πεταλούδα”, η “ζούλα” , το “κοντραμπάντο” , το “μανιτάρι”, η “ματσαράγκα” , η “ενημέρωση” , η “μηχανή” , το “μπαγιόκο” , τ﨔μπιτιρήμι” , ο “σημαδευτής” .

  Σόρρυ “μπόις εντ γκέρλς ” !
  Σας περάσαμε για ερασιτέχνες .

   

 • despina

  ΚΑΝΕΝΑΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΝ .ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΑΝ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΤΟΥ. Ο ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ ΔΕ ΓΙΑ ΝΑ  ΠΟΥΛΑΕΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΣΥΜΦΩΝΗ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΠΛΑΤΗ ΓΕΡΗ ΑΠΟ ΨΗΛΑ. ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΑΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>