Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Τα νέα τεκμήρια ακινήτων για το 2013

Σημαντική μείωση των τεκμηρίων που ισχύουν στα ακίνητα, ακόμη και κατά 37%, εισηγείται η επιτροπή που έχει αναλάβει να συντάξει το νέο φορολογικό νομοσχέδιο. Η πρόταση, προβλέπει μεγαλύτερες μειώσεις για τα μικρότερα σπίτια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρόταση της επιτροπής προβλέπει ότι

• Το τεκμήριο για τα πρώτα 80 τετραγωνικά των ακινήτων θα υπολογίζεται με 25 ευρώ το μέτρο (από 40 ευρώ το μέτρο που είναι σήμερα)

• Για το τμήμα της επιφάνειας του ακινήτου από τα 81 έως τα 120 τετραγωνικά, το τεκμήριο θα υπολογίζεται με 45 ευρώ το τετραγωνικό (από 65 ευρώ που είναι σήμερα)

• Για το τμήμα της επιφάνειας από τα 121 έως τα 200 τετραγωνικά, προτείνεται το τεκμήριο να υπολογίζεται με 80 ευρώ το τετραγωνικό (από 110 ευρώ που είναι σήμερα)

• Για τα 200 έως τα 300 τετραγωνικά, προτείνεται τεκμήριο 160 ευρώ αντί για 200 ευρώ που είναι σήμερα.

Επίσης η εισήγηση κάνει λόγο για μείωση των προσαυξήσεων που επιβάλλονται σήμερα στα ακίνητα τα οποία βρίσκονται σε περιοχή με τιμή ζώνης υψηλότερη των 2800 ευρώ ή των 5000 ευρώ ανά τετραγωνικό.

Ποια είναι όμως τα ποσά που προκύπτουν με την εφαρμογή αυτής της συνταγής; Συντάξαμε τον νέους πίνακες από τον οποίους προκύπτει ξεκάθαρα η σύγκριση.

 

 

www.fpress.gr


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

4 Σχόλια Τα νέα τεκμήρια ακινήτων για το 2013

 • noname

  Τι μας έχει διδάξει η ιστορία ότι έχει συμβεί όπου έχει επιβληθεί βαριά φορολογία; Και επειδή η ιστορία επαναλαμβάνεται, τι θα συμβεί σε αυτή τη χώρα με φόρο στο φόρο και πάλι φόρο;;; ε τι;;;

  • clv

   Ότι λίγο θέλει ακόμη για να φάει η μύγα σίδερο και το κουνούπι ατσάλι.

  • PA

   Αυτη η κατασταση επικρατουσε και στις τελευταιες μερες του Βυζαντιου.
   Ο μοναδικος επισημος που εβλεπαν οι Ακριτες ηταν ο φοροεισπρακτορας.
   Απεναντι στους Ακριτες ηταν οι Οθωμανοι που τους ελεγαν οτι αν αλλαξουν στρατοπεδο δεν τρεχει τιποτα.
   Εκτοτε οι εκαστοτε Ακριτες αλλαζαν στρατοπεδο για να σωσουν τη ζωη τους αλλα και για να εκδικηθουν τους πρωτευουσιανους στην Πολη που τους παρατησανε … και σε καποιο χρονικο διαστημα το μοναδικο βυζαντινο εδαφος που υπηρχε ηταν μονο η ιδια η Κωνσταντινουπολη η οποια επεσε κι αυτη στο τελος.
   Αυτα μας διδασκει η ιστορια.

 • despina

  ΚΑΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΜΕ. ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΑΝ ΕΒΛΕΠΑ ΟΤΙ ΟΣΟ ΦΟΡΤΟΝΩ ΤΟ ΣΑΜΑΡΙ ΤΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ ΤΑ ΔΕΧΕΤΕ ΟΛΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ  ΘΑ ΕΒΑΖΑ ΟΛΟ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΦΟΡΤΙΟ

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>