Minilink

Τα ψέματα τελειώνουν – Διασώστε με όποιο τρόπο μπορείτε την περιουσία σας και το κεφάλαιο σας – Πιθανή η ολοκληρωτική κατάρρευση της οικονομίας, αν δεν υπάρξει κυβέρνηση συνεργασίας, πάρτε μέτρα τώρα πριν είναι αργά

Τα ψέματα τελειώνουν, αν κυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ με την ασαφή πολιτική του θέση θα κινδυνεύσουν οι τράπεζες και οι καταθέσεις. Οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ είναι επικίνδυνες, όπως διατυπώθηκαν. Ευελπιστούμε στην επίσημη θέση του κόμματος ώστε να διαψεύσει αυτή την λανθασμένη επιχειρηματολογία που αποδοκίμασε η αγορά ξεκάθαρα.
Η Ελλάδα βρίσκεται πολύ κοντά στην κατάρρευση της οικονομίας της, στην στάση πληρωμών και στην έξοδο από το ευρώ.

Προφανώς και θα δοθεί μια ύστατη μάχη για να υπάρξει οικουμενική κυβέρνηση.

Όμως άπαξ και ο ΣΥΡΙΖΑ που ως δεύτερο κόμμα αρνείται οποιαδήποτε συνεργασία ή σύμπλευση σε κυβέρνηση συνεργασίας ή οικουμενική ή ειδικού ή εθνικού σκοπού ακόμη και αν προκύψει θα είναι θνησιγενής που ανά πάσα στιγμή μπορεί να καταρρεύσει.

Σε ένα τέτοιο περιβάλλον όπου η Ελλάδα κινδυνεύει να καταρρεύσει, όπου η χώρα κινδυνεύει να κηρύξει στάση πληρωμών, όπου ο κίνδυνος εκδίωξης από το ευρώ είναι ορατός, όπου ο κίνδυνος επιστροφής στην δραχμή επίσης είναι πιθανός, όπου το χρηματιστήριο έχει πλήρως καταποντιστεί και η κατάρρευση ως προοπτική αναδύεται από παντού ο πολίτης όλοι εσείς και όλοι εμείς δεν έχουμε άλλο δρόμο από το να προσπαθήσουμε με όποιο τρόπο μπορούμε να προστατέψουμε την περιουσία μας, το εναπομείναν κεφάλαιο μας.

Διασώστε με όποιο τρόπο μπορείτε το κεφάλαιο σας. Πραγματικά με όποιο τρόπο. Προσέξτε το μήνυμα αυτό δεν είναι μια προειδοποίηση να πάρετε τις καταθέσεις σας από τις τράπεζες.

Είναι μια επισήμανση για το τι πρέπει να κάνετε, να κάνουμε αν η κατάσταση εκτραπεί.

Τι σημαίνει αυτό;

Πρωτίστως διασώστε το κεφάλαιο σας…
Με ποιο τρόπο ο καθένας θα επιλέξει.
Μέχρι τώρα υποστηρίζαμε για λόγους ηθικής τάξης και στο πλαίσιο ότι ένα μέσω ενημέρωσης πρέπει να δρα υπεύθυνα και όχι ανεύθυνα ότι οι καταθέσεις δεν κινδυνεύουν. Ότι οι καταθέσεις είναι ασφαλείς.

Λυπούμαστε αλλά πλέον δεν θα μπορούμε να το υποστηρίξουμε αυτό αν η Ελλάδα εκτραπεί. Αν η Ελλάδα φύγει από το ευρώ κανείς δεν θα μπορεί να εγγυηθεί τις καταθέσεις, όταν λέμε κανείς το εννοούμε.

Αν δεν αποδώσει η ύστατη προσπάθεια για κυβέρνηση εθνικής ενότητας ή οικουμενική ή οτιδήποτε άλλο και η χώρα οδηγηθεί εκ νέου σε εκλογές τότε όλα κινδυνεύουν ο μισθός σας και οι καταθέσεις σας.
Λύσεις υπάρχουν πολλές, τις γνωρίζετε.

Ο καθένας από εσάς ας κάνει τα αδύνατα δυνατά προστατέψτε το κεφάλαιο σας με όποιο τρόπο μπορείτε.
Αν πιστέψετε ότι θα προστατέψει το κεφάλαιο σας το κράτος λυπούμαστε θα απογοητευτείτε και θα τα χάσετε σχεδόν όλα ή όλα.

Προστατέψτε με κάθε τρόπο το κεφάλαιο σας.

Προσωπικά θα μείνω συνεπής στην θέση που εδώ και 2 χρόνια διατυπώνουμε στις καταθέσεις παραμένουμε Ελλάδα για λόγους πατριωτικούς για λόγους ηθικούς.

Έχοντας τις καταθέσεις μας στις τράπεζες τώρα προστατεύουμε το τραπεζικό σύστημα και έτσι πρέπει να κινηθούμε ως πολίτες με κρίση. Όμως αν η χώρα εκτραπεί προστατέψτε με όποιο τρόπο μπορείτε την περιουσία σας.

Το άρθρο αυτό δεν έχει σκοπό να πανικοβάλλει ούτε να προτρέψει αλλά να επισημάνει κάτι απλό αν υπάρξει εκτροπή της χώρας ας μας φωτίσει ο θεός….

www.bankingnews.gr


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

 • begar

  Προσέξτε το μήνυμα αυτό δεν είναι μια προειδοποίηση να πάρετε τις καταθέσεις σας από τις τράπεζες.

  Και τι είναι ρε φίλε;

 • begar

  Πάντως η προσπάθεια τρομοκράτησης του εκλογικού σώματος καλά κρατεί.

 • PA

  Τεσσερα χρονια υφεσης ειναι αρκετα νομιζω για να εξανεμιστουν καποιες μικροκαταθεσεις ανθρωπων της διπλανης πορτας.
  Αν υπαρχουν καταθεσεις σημερα μαλλον οι ιδιοκτητες τους σαν τους παρακατω κυριους.
  Και εδω που τα λεμε, καλυτερα να δεσμευτουν οι καταθεσεις καποιων χιλιαδων βολεμενων για να καλυφθουν οι αναγκες της οικονομιας παρα τα εκατομμυρια του λαου να σερνονται στην εξαθλιωση …
   
  http://www.tromaktiko.net/2011/12/28/%CE%9B%CE%B5%CF%86%CF%84%CE%AC-%CF%85%CF%80%CE%AC%CF%81%CF%87%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CE%9A%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%B8%CE%AD%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%BC%CE%BF%CF%8D%CE%B8-%CF%83%CE%B5-%CE%BB/

 • Oratioss

  Άρα η μόνη επιλογή που έχουμε είναι το μνημόνιο και η υπακοή στις απαιτήσεις των δανειστών.
  Πόσες παπαριές ακόμα θα ακούσουμε? 
   
  Υ.Γ
  Όσο για τα χρήματα μας, φύσικα και τα έχουμε πάρει από τις ελληνικές τράπεζες.
   

 • ipnos-29

  έχουμε χρήματα για να τα πάρουμε από τις τράπεζες;

 • paoki66

  Πολύ θα ήθελα να ξερω το όνομα και την ιδιότητα του συντάκτη. Εσείς?