«Τελειωμένη ιστορία η Ελλάδα από την Ευρωζώνη»

Τον τελευταίο καιρό η Ελλάδα είναι πρώτο θέμα σε ξένα ΜΜΕ. Παρά το γεγονός ότι εκατοντάδες δημοσιεύματα κάνουν λόγο για αποχώρηση της Ελλάδας από το ευρώ, η γερμανική εφημερίδα «Deutsche Wirtschafts Nachricthen» το θεωρεί τελειωμένη υπόθεση.

Σε δημοσίευμά της με τίτλο «Η ελληνική έξοδος συμφωνήθηκε» (The Greece-exit is a done deal), η εφημερίδα που επικαλείται πηγές από χρηματοοικονομικούς κύκλους της Ευρώπης και της ΕΚΤ αναφέρει ότι η Ελλάδα δεν θα αποτελεί μέρος της ευρωζώνης.

Ωστόσο αυτό που προξενεί εντύπωση είναι ότι η αποχώρηση της Ελλάδας από το ευρώ δεν είναι συνάρτηση με το αποτέλεσμα των εκλογών της 17ης Ιουνίου.

Στο άρθρο αναφέρεται ότι είναι ειλημμένη απόφαση να σταματήσει η χρηματοδότηση της Ελλάδας καθώς δεν έχει επιτευχθεί κανένας στόχος από το πρόγραμμα προσαρμογής, κάτι που γίνεται από την υπογραφή του πρώτου μνημονίου.

Παράλληλα τονίζεται ότι παρά το γεγονός ότι δόθηκε αρκετός χρόνος στην τροίκα να φέρει εις πέρας την αποστολή της τελικά το αποτέλεσμα δεν ήταν το επιθυμητό και η αποστολή κρίθηκε αδύνατη.

Παράλληλα η εφημερίδα κάνει λόγο και για της δηλώσεις του πρώην πρωθυπουργού κ. Λουκά Παπαδήμου για τις οποίες αναφέρει ότι εμμέσως επιβεβαίωσε ότι η Ευρώπη προετοιμάζεται για έξοδο της Ελλάδας από την ευρωζώνη.

[sc:Πηγή id=”http://www.24h.gr/section/oikonomia/teleiomeni-istoria-i-ellada-apo-tin-eurozoni” ]

Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ban-BaNk (Greek Version)

Απάτη με παροχή δανείων

Παρά τα φίλτρα και τη συνεχή παρακολούθηση των σχολίων, καμιά φορά μερικά «διαφημιστικά» μηνύματα, εμφανίζονται ως σχόλια, προσφέροντας δάνεια και διευκολύνσεις.

Το φαινόμενο έχει ενταθεί κατά τους τελευταίους μήνες.

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!! Κανένας δεν θέλει να σας δώσει δάνεια. Είναι μέθοδος εξαπάτησης, η λεγόμενη «νιγηριανή απάτη», όπου ο απατεώνας, πείθει το θύμα ότι θα του δώσει κάποιο δάνειο, αλλά για να εκταμιευθεί, θα πρέπει πρώτα το θύμα να πληρώσει κάποια έξοδα φακέλου κλπ

Με λίγα λόγια, ο απατεώνας υπόσχεται ότι θα δώσει π.χ. 10.000 ευρώ δάνειο, αλλά πρώτα το θύμα θα πρέπει να πληρώσει 400 ευρώ τραπεζικά έξοδα.
Εννοείται ότι μόλις το θύμα δώσει τα 400 ευρώ, ο απατεώνας γίνεται άφαντος.

Μεγάλη προσοχή λοιπόν, σε διαφημίσεις αυτού του είδους, που εκμεταλλευόμενες την αγωνία και την απόγνωση των ανθρώπων, στις δύσκολες μέρες που ζούμε, προσπαθούν να εξαπατήσουν και να αποσπάσουν χρήματα.

Προς πλήρη διευκρίνηση του θέματος, το daneiakartes.info κατηγορηματικά δηλώνει ότι:

  1. Σε καμία περίπτωση δεν προσφέρει δάνεια ή παρόμοιες παροχές.
  2. Δεν έχει καμία σχέση με «σχόλια» που διαφημίζουν παροχή νέων δανείων ή μεσολάβηση για  ρύθμιση παλιών, τα οποία έχουν σκοπό να σας εξαπατήσουν.
  3.  Ο μόνος νόμιμος και διαφανής τρόπος λήψης δανείου είναι από τις επίσημες τράπεζες.
  4. Ο μόνος νόμιμος και ασφαλής τρόπος ρύθμισης υφιστάμενου δανείου είναι η διαπραγμάτευση με την ίδια την τράπεζα που το χορήγησε και με κανέναν άλλον. Συνιστάται να έχετε συμβουλευθεί δικηγόρο της εμπιστοσύνης σας.
  5. Σε καμία περίπτωση δεν παρέχει οποιαδήποτε υπηρεσία επί πληρωμή. Σε καμία περίπτωση δεν θα σας ζητήσει χρήματα, κάτω από οποιαδήποτε δικαιολογία.

Να είστε πάντα πολύ καχύποπτοι, εναντίον οποιουδήποτε ζητάει τα προσωπικά σας στοιχεία ή, πολύ περισσότερο, χρήματα, προσφέροντας «μαγικές λύσεις». Μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν.

Google Chrome Browser

Για σωστή ανάγνωση του blog μας, προτιμήστε τον Google Chrome Browser.

Κατεβάστε τον δωρεάν από εδώ:

https://www.google.com/intl/el/chrome/

Η χρήση άλλου browser δεν συνιστάται, διότι πιθανόν να μην μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα κείμενα.

Βοήθεια από Φίλους

Βοηθήστε μας, στέλνοντας άρθρα, δικαστικές αποφάσεις ή νόμους, καθώς και αριθμούς κλήσεις εισπρακτικών εταιριών.