Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

«Τεχνικά αδύνατη» η διάσωση της Ισπανίας

«Τεχνικά αδύνατη» θεωρεί τη διάσωση της Ισπανίας ο υπουργός Προϋπολογισμού της χώρας, Κριστομπάλ Μοντόρο, εξαιτίας του μεγέθους της τέταρτης μεγαλύτερης οικονομίας της Ευρωζώνης.

Η Ισπανία «δεν είναι τεχνικά δυνατόν να γίνει αντικείμενο προγράμματος διάσωσης», δήλωσε σήμερα σε συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό δίκτυο Onda Cero. Τόνισε, παράλληλα, ότι η χώρα του δεν έχει ανάγκη από μία διάσωση αλλά «από περισσότερη Ευρώπη, από μηχανισμούς που θα επιτρέπουν την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση».

Μετά την απόφαση για την ανακεφαλαιοποίηση της τράπεζας Bankia ύψους 23,5 δισ. ευρώ, η Ισπανία βρίσκεται στο επίκεντρο των ανησυχιών, καθώς οι επενδυτές φοβούνται ότι η χώρα θα χρειασθεί οικονομική βοήθεια. Ο Ισπανός υπουργός Προϋπολογισμού υποστηρίζει, πάντως, ότι αυτό δεν θα συμβεί «μεταξύ άλλων και διότι η Ισπανία δεν είναι τεχνικά δυνατόν να αποτελέσει αντικείμενο διάσωσης».

[sc:Πηγή id=”http://www.zougla.gr/money/article/texnika-adinati-i-diasosi-tis-ispanias” ]

Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>