Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Τηλεοπτική δημοσιογράφος επιχείρησε να μεταφέρει στο εξωτερικό οκταψήφιο ποσό…

…αλλά «σκόνταψε» στο πόθεν έσχες!…

Συνέβη κι αυτό: γνωστή κυρία της τηλεοπτικής δημοσιογραφίας – κεντροαριστερών αποχρώσεων, με «φουσκωμένους» τραπεζικούς λογαριασμούς, βλέποντας ότι το μέλλον της χώρας διαγράφεται δυσοίωνο, αποφάσισε την περασμένη εβδομάδα να… κατέβει στο κέντρο της Αθήνας, προκειμένου να μεριμνήσει για τις καταθέσεις της, μεταφέροντάς τες στο εξωτερικό!

Κατευθύνεται στα κεντρικά γραφεία της τράπεζας και συγκεκριμένα στον υποδιευθυντή για να τον ενημερώσει σχετικά με την πρόθεσή της να μεταφέρει οκταψήφιο ποσό στο εξωτερικό! Αν και ιδιαίτερα ενημερωμένη, θεωρεί – προφανώς, ότι η διαδικασία είναι απλή, με αποτέλεσμα να φάει την πρώτη κρυάδα από τον υποδιευθυντή της τράπεζας, όταν της είπε ότι χρειάζεται πόθεν έσχες!

Έξαλλη, ζητάει να δει τον διοικητή της τράπεζας! Λόγω του εκτοπίσματός της, ικανοποιείται το αίτημά της και ο διοικητής της επαναλαμβάνει με κυνικό τρόπο ότι δεν μπορεί να κάνει κάτι, αφού η νομοθεσία για αυτές τις περιπτώσεις προβλέπει – όπως της είπε και ο υποδιοικητής, την ύπαρξη πόθεν έσχες!

Εμφανώς εκνευρισμένη αποχωρεί από τα κεντρικά γραφεία της τράπεζας, λέγοντας με απειλητικό ύφος θα επιστρέψω!

[sc:Πηγή id=”http://nonews-news.blogspot.gr/2012/06/blog-post_526.html” ]

Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>