Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

  • ANSI on Αριθμοί τηλεφώνων εισπρακτικών εταιρειών2177771470 2177771160 ΤΣΑΦΑΡΑΣ  
  • Quest on Forum: Γενική συζήτηση 12Επιστολή εστειλαν. Και ήταν περιπου ενα χρονο. Εσένα στην Alpha εννοείς ότι έστειλες εγγραφο αιτημα σου και δεν σου απάντησαν ?
  • νίκος123 on Forum: Γενική συζήτηση 12Καλησπέρα, πριν 14-15 χρόνια, παρά το καταναλωτικό δάνειο και το ότι είστε εγγυήτρια, θα παίρνατε αυθημερόν έγκριση για στεγαστικό σε όποια τράπεζα και αν πηγαίνατε. Σή…
  • νίκος123 on Forum: Γενική συζήτηση 12Και δεν το λέτε εξ'αρχής οτι δεν έχετε τίποτα στο όνομά σας? Και Διαταγή Πληρωμής να βγάλουν δεν μπορούν να σας κάνουν απολύτως τίποτα.
  • DIMITRIS 75 on Forum: Γενική συζήτηση 12Νίκο καλησπέρα, Σχετικά με την καταγγελία στον Δικηγορικό Σύλλογο και εμένα μου είπανε από τον Συνήγορο του καταναλωτή πως κοστίζει 80 ευρώ. Λειτουργεί καθαρά αποτρεπτι…
  • Dimitris75 on Forum: Γενική συζήτηση 12Επιτέλους και κάποια τράπεζα προτείνει κούρεμα. Προφανώς το ποσό είναι μεγάλο και ίσως είχες χρόνια να τους βάλεις λεφτά...σωστά ? Είπες πως στείλανε επιστολή ή σε πήρα…
Minilink

Τι σχέση έχει η ανεργία με την άνοδο του Ναζισμού [πίνακες]

Ως αφορμή την είσοδο της Χρυσής Αυγής στο ελληνικό κοινοβούλιο, παίρνει το businessinsider.com προκειμένου να αναφερθεί σε παλαιότερη ανάρτησή του στην οποία σχολιάζεται πως η άνοδος του ναζισμού σε μία κοινωνία έχει άμεση σχέση και με την άνοδο της ανεργίας.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, «Οι νεοναζί της Χρυσής Αυγής, που έχουν ως σήμα ουσιαστικά μία σβάστικα, κερδίζουν ορισμένες θέσεις στο κοινοβούλιο. Θα είναι λίγες αλλά θα είναι ένα σοκ».

Στην συνέχεια, λέει πως η σχέση μεταξύ ύφεσης, ανεργίας και των Ναζί επαναλαμβάνεται ξανά και επιβεβαιώνεται στο διάσημο γράφημα από το SocGen’s, του Ντύλαν Γκράις.

Σύμφωνα με το iefimerida.gr, στο γράφημα αυτό γίνεται γνωστό πως όσο μεγαλύτερη γινόταν η ανεργία στην Γερμανία του μεσοπολέμου, τόσες περισσότερες ψήφους πήραν οι Εθνικοσοσιαλιστές του Αδόλφου Χίτλερ.

www.tsantiri.gr


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>