Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Τοκογλυφικό επιτόκιο και στην Ισπανία!

Κρίσιμο τεστ έδωσε σήμερα η ισπανική οικονομία, καθώς προχώρησε σε δημοπρασία εντόκων γραμματίων, καταγράφοντας αύξηση των επιτοκίων, ενώ ξεπέρασε τον ανώτατο στόχο.

Η Μαδρίτη άντλησε συνολικά 3,04 δισ. ευρώ. Από τα 12μηνα έντοκα γραμμάτια έλαβε 2,4 δισ. ευρώ, με το κόστος δανεισμού να εκτινάσσεται στο 5,074% από 2,985% κατά την προηγούμενη αντίστοιχη δημοπρασία.

Από τα 18μηνα έντοκα γραμμάτια, η Ισπανία άντλησε 0,64 δισ. ευρώ, με το επιτόκιο να αναρριχάται στο 5,17% από 3,302% κατά την προηγούμενη αντίστοιχη δημοπρασία.

Το βλέμμα είναι ήδη στραμμένο στο τραπεζικό σύστημα της χώρας που σύμφωνα με το Reuters, η δημοσιοποίηση των στοιχείων που προκύπτουν από τον δεύτερο και πιο λεπτομερή έλεγχο αναβάλλεται για τον Σεπτέμβριο.

Η σημερινή έκδοση έρχεται μια μέρα μετά το νέο ρεκόρ στις αποδόσεις των ισπανικών ομολόγων που στην 10ετία άγγιξαν έως και το 7,15%.

Η Μαδρίτη αύριο, θα προχωρήσει στην έκδοση ομολόγων λήξεως το 2014, το 2015 και το 2017 με στόχο άντλησης επιπλέον 2 δισ. ευρώ.


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>