Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Το Δημόσιο «παγώνει» πληρωμές και επιστροφές φόρου

Το οικονομικό επιτελείο «παγώνει» πληρωμές, με εξαίρεση την καταβολή μισθών και συντάξεων, και επιστροφές φόρου προκειμένου να εξασφαλίσει επαρκή ρευστότητα για τα ταμεία του Δημοσίου που βρίσκονται στο κόκκινο, αλλά και να διατηρήσει εντός στόχων τον προϋπολογισμό.

Τα περισσότερα ασφαλιστικά ταμεία έχουν λάβει ήδη το 60% της ετήσιας προβλεπόμενης χρηματοδότησης και θεωρείται εξαιρετικά πιθανό ότι μέχρι το τέλος του καλοκαιριού θα χρειαστούν πρόσθετες επιχορηγήσεις.Και αυτό καθώς συνεχίζεται η «αιμορραγία» στα φορολογικά έσοδα με την υστέρηση να διαμορφώνεται στα 661 εκατ. ευρώ στο πεντάμηνο Ιανουαρίου – Μαΐου 2012. Το πρωτογενές έλλειμμα την ίδια περίοδο διαμορφώθηκε σε 2,34 δισ. ευρώ.

Τα καθαρά έσοδα του τακτικού προϋπολογισμού ανήλθαν σε 18,17 δισ. ευρώ το διάστημα Ιανουαρίου – Μαΐου 2012, παρουσιάζοντας απόκλιση κατά 661 εκατ. ευρώ έναντι του στόχου (18,83 δισ. ευρώ) του συμπληρωματικού προϋπολογισμού για το 2012.

Συνολικά, το ύψος των καθαρών εσόδων του κρατικού προϋπολογισμού ανήλθε σε 19,6 δισ. ευρώ παρουσιάζοντας μείωση έναντι του στόχου (20,5 δισ. ευρώ) κατά 926 εκατ. ευρώ.


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>