Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Το Ελληνικό Δημόσιο δε δέχεται επιταγές των κυπριακών τραπεζών

Σοκ στην αγορά προκαλεί έγγραφο του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων προς τις ΔΟΥ, με το οποίο, ως φορέας που εγγυάται τις διατραπεζικές συναλλαγές με το κράτος, δίνει οδηγίες στους εφόρους να μην δέχονται επιταγές των κυπριακών τραπεζών για πληρωμές στο Δημόσιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newmoney.gr, η εγκύκλιος καλεί τους εφόρους να μη δέχονται «μέχρι νεοτέρας» επιταγές τραπεζών που εδρεύουν την Κύπρο, με υποκαταστήματα στην Ελλάδα και με την επωνυμία CPB Bank, Τράπεζα Κύπρου και Ελληνική Τράπεζα, για πληρωμές στο ελληνικό Δημόσιο.

Με βάση την οδηγία αυτή, επιχειρηματίες και συναλλασσόμενοι με το Δημόσιο δεν θα μπορούν να κάνουν πλέον χρήση του μπλοκ επιταγών τους για τις πληρωμές αυτές, ενώ οι εφορίες ίσως υποχρεωθούν να επιστρέψουν ως απαράδεκτες ακόμα και τις επιταγές που ήδη δέχθηκαν ως πληρωμή στη ΔΟΥ.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

1 comment to Το Ελληνικό Δημόσιο δε δέχεται επιταγές των κυπριακών τραπεζών

  • Γ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ

    Το Ελληνικό Δημόσιο ΔΕΝ δέχεται επιταγές τραπεζών της Κύπρου… Αλήθεια, υπάρχει  κανείς που να δέχεται επιταγές ή υποσχετικές του Ελληνικού Δημοσίου; Αληθεύει πως πουθενά πια στην Ευρώπη ΔΕΝ γίνονται δεκτές οι πιστωτικές κάρτες που εκδίδουν οι Ελληνικές φουντομπανκ; Προσωπκά ξέρω πλείστα παραδείγματα όπου κάρτες Eurobank, ALPHA, GEKINI (πλέον Πειραιώς), ΑΤΕ (πλέον Πειραιώς), Πειραιώς, ΕΜΠΟΡΙΚΗ (πλέον ALPHA) ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ!!! Ενδεικτικές χώρες: Ιταλία, Αυστρία, Ισπανία, Γαλλία και Γερμανία!!! Πολλοί έχουν καταγγείλει το γεγονός αυτό στις τράπεζές του και οι αρμόδιοι εφευρίσκουν απίθανες δικαιολογίες -όπου μπορούν επικαλούνται τις συγχωνεύσεις- …………. Καταλαβαίνεται τώρα ποιος είναι ο αληθινός επτωχέυσας!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>