Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Το ευρώ πλέει ολοταχώς προς το παγόβουνο

«Πρέπει όλοι να υποκρινόµαστε ότι η 26η Οκτωβρίου δεν έχει πεθάνει» οµολογεί στο «Βήµα της Κυριακής» ανώτατη τραπεζική πηγή και η θέση αυτή απηχεί πλήρως τις εκτιµήσεις αξιωµατούχων της τρόικας και µεγάλων ευρωπαϊκών πρωτευουσών.

Ολοι στην Ευρώπη υποτίθεται ότι εργάζονται για την ενεργοποίηση του Προσωρινού Μηχανισµού την ίδια ώρα που ο δανεισµός των ευρωπαϊκών κρατών από τα διεθνή χρηµατοπιστωτικά ιδρύµατα καθίσταται ακριβότερος σε καθηµερινή βάση και η ευρωζώνη παροµοιάζεται ευθέως µε «Τιτανικό»(!).

Στο πλαίσιο αυτό η Ελλάδα ελπίζει να λάβει άµεσα την έκτη δόση από συνεισφορές εταίρων (όπως η Ισπανία και η Ιταλία) που αιµορραγούν στη «µάχη» µε τις αγορές. Ταυτόχρονα η κυβέρνηση οφείλει να υπερβεί τις κάθε λογής δυσκολίες για να εφαρµόσει το πρόγραµµα ανταλλαγής οµολόγων (PSI) και εντός ολίγων εβδοµάδων να ολοκληρώσει διαπραγµατεύσεις µε την τρόικα για ένα νέο πρόγραµµα λιτότητας 10ετούς διάρκειας!

www.tovima.gr


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>