Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Το ευρώ χαλκάς στην Μύτη της Αρκούδας

Ολόκληρη η χώρα δεν ειναι έτοιμη για διαπραγμάτευση καθώς φοβάται να μην χάσει το ευρώ. Ένα νόμισμα που λειτουργεί ήδη ως χαλκάς στην μύτη.

Συνέπεια αυτού το πιο πιθανό σενάριο είναι στο πρώτο “Ναιν” της Αγγέλας να τρέχουμε από πίσω της και θα μας ξεφτιλίζει, όπως έκανε και κάνει η Γερμανία επισήμως και με κάθε τρόπο δυο χρόνια τώρα.

Περαιτέρω πρέπει να ειπωθεί, ότι αν με αυτό το εσωτερικό κλίμα η Αγγέλα πετύχει στην πρωθυπουργία κάποιον κ. Τσίπρα θα τον τσακίσει και θα τον περιφέρει στον πλανήτη αλυσοδεμένο σαν τρόπαιο για να δείξει ότι καμιά δημοκρατία δεν υφίσταται πλέον Μπροστά στην PAX EYROGERMANICA.

Και το κλίμα είναι διαμορφωμένο έτσι διχαστικά εξαιτίας όλων όσων χρεοκοπήσαμε. Πάλι κάποιοι ψηφοθηρούν ξανά σε βάρος την χώρας και πάλι τα ΜΜΕ προωθούν τα συμφέροντα που έχουν επενδύσει σε αυτούς.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο καταλληλότερος για πρωθυπουργός μας δεν είναι αυτός που θα τα λέει καλύτερα στους έξω ή “πατάει πόδι” στις συνόδους, αλλά αυτός που θα πουλάει τον εξευτελισμό μας καλύτερα στους μέσα και θα τον εξωραΐζει. Αυτός που θα κάνει το βασανιστήριο της αρκούδας να μοιάζει ο μόνος δρόμος ύπαρξης της, και αυτός θα εμφανίσει το δάσος που ζουν οι ελευθερες αρκούδες ως επικίνδυνο.

Η χώρα δεν είναι έτοιμη για να σωθεί όσο δεν καίει τα ευρώ της στο Σύνταγμα σε μια συμβολική κίνηση. Όπως οι Αμερικανοί, απηυδισμένοι πολίτες αποφάσισαν να πετάξουν ένα βρετανικό φορτίο τσαϊ στο Λιμάνι της Βοστώνης στις 13 Δεκεμβρίου 1773 Χρονικό σημείο έναρξης της Αμερικάνικης επανάστασης.


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

1 comment to Το ευρώ χαλκάς στην Μύτη της Αρκούδας

 • PA

  Πολυ ωραιο αρθρο !!!
  Η Ελλαδα ειναι σε κατασταση εκτακτου αναγκης και χρηζει πρωτων βοηθειων … δεν χρηζει επιπλεον προπονησης για να γινει πρωταθλητρια οπως θελουν να παρουσιασουν την κατασταση οι Ευρωπαιοι.
  Τους ειδαμε τους Ευρωπαιους, μας ειδανε …. και απο δω και περα ο καθενας στο κουπι του για να σωσει τη ζωη του.
   
   

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>