Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Το καράβι Ιταλία βυθίζεται και στέλνει SOS

Ο Σύνδεσμος Βιομηχάνων της Ιταλίας, η ισχυρή Confindustria, κρούει τον κώδωνα του κινδύνου. Προειδοποιεί ότι η χώρα βρίσκεται “στην άβυσσο” και πως η κρίση πλήττει την οικονομία” σαν να βρισκόμασταν σε εμπόλεμη κατάσταση”.

Παράλληλα, προχωρά σε σημαντική υποβάθμιση των προβλέψεών της για την ιταλική οικονομία. Σύμφωνα με τις αναθεωρημένες εκτιμήσεις της, το ΑΕΠ της Ιταλίας θα συρρικνωθεί φέτος κατά 2,4% (έναντι αρχικής εκτίμησης για ύφεση 1,6%) ενώ για το 2013 προβλέπεται ύφεση 0,3%, έναντι αρχικής εκτίμησης για ανάπτυξη 0,6%.

Επίσης, εκτιμά ότι το έλλειμμα του προϋπολογισμού φέτος θα διαμορφωθεί στο 2,6% του ΑΕΠ έναντι αρχικής εκτίμησης στο 1,5% και στο 1,6% το 2013, από 0,1%. Ως προς το μείζον ζήτημα του χρέους, η Confidustria βλέπει διαμόρφωση στο 125,7% του ΑΕΠ φέτος (έναντι 121,3%) και 125,8% του ΑΕΠ για το 2013 (έναντι αρχικής εκτίμησης στο 118% του ΑΕΠ).


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>