Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Το μεγάλο κόλπο της ΕΚΤ μπορεί να δώσει πάνω από 1,5 τρις ευρώ στις τράπεζες

“Οι ευρωπαϊκές τράπεζες κατέχουν “τοξικά” περιουσιακά στοιχεία μερικών τρις ευρώ και το πρόσφατο πακέτο δανείων ύψους 489 δις ευρώ απ’ την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα τις βοηθά να τα ξεφορτωθούν καταθέτοντας τα ως εγγυήσεις για την παροχή φρέσκου χρήματος μέσω του οποίου κερδοσκοπούν στα ευρωπαϊκά ομόλογα” είπε μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΑNT1 ο Πάνος Παναγιώτου.

“Η ΕΚΤ μείωσε σε τόσο μεγάλο βαθμό τα στάνταρντ της που το μόνο που δεν αποδέχεται ως εγγυήσεις για την παροχή δανείων είναι τα .. έπιπλα, τα παράθυρα και τις πόρτες των τραπεζών” είπε ο χρηματιστηριακός τεχνικός αναλυτής σημειώνοντας ότι κατά πάσα πιθανότητα θα υπάρξει και συνέχεια με τις τράπεζες να επιστρέφουν για ακόμη περισσότερα χρήματα στις 29 Φεβρουαρίου, φτάνοντας το τελικό ποσό των δανείων πιθανώς και πάνω από 1,5 τρις ευρώ.

“Με τα χρήματα αυτά οι τράπεζες αγοράζουν βραχυπρόθεσμα ομόλογα κερδοσκοπώντας σε βάρος των Ευρωπαϊων πολιτών οι οποίοι, ιδιαίτερα στην Ιταλία και την Ισπανία, θα κληθούν να πληρώσουν τα τεράστια κέρδη των τραπεζών με αντάλλαγμα τη μείωση των επιτοκίων των κρατικών ομολόγων τους που είχαν απογειωθεί στα ύψη” συμπλήρωσε ο αναλυτής.

XrimaNews.gr


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

4 Σχόλια Το μεγάλο κόλπο της ΕΚΤ μπορεί να δώσει πάνω από 1,5 τρις ευρώ στις τράπεζες

 • Spiridio

  Καλησπέρα σε όλους!

  Για όσες/ους φίλες/ους δεν γνωρίζουν, ο συγκεκριμένος χρηματοοικονομικός αναλυτής είναι απλά ΝΟ 1 !!!!
  Προτείνω να τον παρακολουθείτε στο http://www.xrimanews.gr . Είναι δικό του το site.

 • begar

  Ναι, τον βγάζουν σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο οι Χασαπόπουλος – Αναγνωστάκης στην εκπομπή τους.

  Ο τύπος απλά “δεν παίζεται”. Είναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΣ!

  Δεν θυμάμαι το όνομά του αυτή τη στιγμή.

 • Spiridio

  Να προσθέσω ότι διαβάζοντας αυτό http://www.xrimanews.gr/oikonomia/25512-eyergetiko-dikaio-omologwn-gia-toys-daneistes—terasties-eksoysies-sto-dnt-apo-to-mms , γίνεται πλέον προφανής ο λόγος αυτής της “δήθεν” κρίσης χρέους στην Ευρώπη. Το ζητούμενο ήταν και είναι η ενοποίηση των λειτουργιών FED και ΕΚΤ, με συνδετικό κρίκο το ΔΝΤ, οπότε με ενοποιημένες τις δύο κεντρικές τράπεζες των ΗΠΑ και ΕΕ, πάμε σε μία δυτική παγκοσμιοποίηση-ενοποίηση, προκειμένου αντιμετωπίσει ο δυτικός καπιταλιστικός κόσμος τις νέες οικονομικές υπερδυνάμεις, ΚΙΝΑ και ΙΝΔΙΑ.
  Θα δούμε πολλά στην τρέχουσα δεκαετία….

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>