«Το 2013 θα εκληφθεί ως έτος δήμευσης της ακίνητης περιουσίας»

Τον κίνδυνο να χαρακτηριστεί το 2013 ως το έτος «δήμευσης της ακίνητης περιουσίας των πολιτών» χαρακτήρισε ο βουλευτής της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, σε παρέμβασή του στην Ολομέλεια της Βουλής.

«Είναι παράλογο να συσσωρεύονται σε μία χρονιά ο Φόρος Ακίνητης Περιουσίας για το 2010, το 2011, το 2012, το Ειδικό Τέλος Ακινήτων και ο καινούργιος φόρος», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης.

«Διαπιστώνουμε τους λόγους για τους οποίους πολλοί πολίτες έχουν πραγματικό πρόβλημα, πραγματική αδυναμία πληρωμής των φορολογικών τους υποχρεώσεων», τόνισε, μεταξύ άλλων, ο βουλευτής της ΝΔ.

Παράλληλα, και ο βουλευτής της ΝΔ, Μάκης Βορίδης εξέφρασε την έντονη αντίθεσή τους στο φορολογικό μπαράζ που σχεδιάζει το οικονομικό επιτελείο κατά της ιδιοκτησίας.

«Θεωρώ ότι αυτή είναι κακή πολιτική, ότι είναι λάθος πολιτική, άδικη πολιτική και θεωρώ ότι είναι πολιτική που δεν θα αποφέρει τελικά και έσοδα», ανέφερε χαρακτηριστικά, μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής.

2 σχόλια σχετικά με το “«Το 2013 θα εκληφθεί ως έτος δήμευσης της ακίνητης περιουσίας»”

  1. Οτι και να γινει, η δημευση ιδιωτικης περιουσιας απο το δημοσιο παλευεται με την “αρχη της αναλογικοτητας” στα δικαστηρια οταν μιλαμε για μικρα ποσα.
    Απο κει και περα, το δημοσιο εχει αναδειχθει σε εναν απο τους πιο πεινασμενους ανθρωποκυνηγους που υπαρχουν στην αλανα της ανομιας που λεγεται Τραπεζισταν καθε μερα που ξημερωνει.
    Και επειδη ολα καταγραφονται … τιποτα δεν ξεχνιεται.
    Οσοι εκτελουν εντολες περι εξοντωσης του ελληνικου λαου απλα δυσχεραινουν τη θεση τους στο μετρο που αναλογει στις πραξεις τους … και θα δωσουν λογο.

  2. Το Κυριάκο , το Βορίδη  εμίλησαν αφού ευλαβώς υπέγραψαν το “Ναί σε όλα”…..
    και “εμείς” επιστέψαμε ……
    Τσού βρέεεεεεεε ,τσού ρε Λαλάκηδες !
    Στή “Μπίγκ μαμά ” και στη μαμά την κανονική που σε είχε προσλάβει στο γραφείο της , το είπες  πρίν το δηλώσετε , ή σας ξέφυγε ; 
    Βρε το Μάκη με το “τόμαχοκ”…….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *