Το Focus λέει τον Σαμαρά “κωλοτούμπα”

“Τώρα καλείται ο κωλοτούμπας Σαμαράς να σώσει την Ελλάδα και το ευρώ” είναι ο τίτλος σημερινού δημοσιεύματος του γερμανικού περιοδικού Focus, το οποίο γράφει ότι ο “Σαμαράς, που οριακά κέρδισε τις εκλογές, πιστεύει ότι θα αλλάξει το πακέτο λιτότητας. Εάν αποτύχει, θα αποτύχει ολόκληρη η χώρα -ίσως ακόμη και το σύνολο της Ευρωζώνης. Η Ελλάδα ή θα πετύχει ή θα υποστεί τον οικονομικό της θάνατο” σημειώνει το Focus.

 

 

“Το 1977, ο Σαμαράς που τότε είχε αναδειχθεί και πρωταθλητής Ελλάδας στο τένις, εξελέγη ως το νεότερο μέλος του ελληνικού κοινοβουλίου με τη Νέα Δημοκρατία. Συμμαθητής και συγκάτοικός του κατά τη διάρκεια των σπουδών του στις Ηνωμένες Πολιτείες ήταν ο Γιώργος Παπανδρέου, ο πρώην πρωθυπουργός της Ελλάδας, πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς. Οι δύο φίλοι έπαιζαν τότε παρέα σε μια μπάντα στην Αμερική” αναφέρει το γερμανικό περιοδικό.

“Ο Σαμαράς έχει γεννηθεί στις 23 Μαΐου του 1951 και είναι δισέγγονος της ποιήτριας Πηνελόπης Δέλτα. Σε ηλικία 38 ετών έγινε υπουργός Οικονομικών στην τότε κυβέρνηση εθνικής ενότητας, ενώ μόλις τέσσερις μήνες μετά -από τις εκλογές του 1989- και για τα επόμενα χρόνια, ανέλαβε αρκετά δύσκολες θέσεις -επί προεδρία Μητσοτάκη στη ΝΔ.” σημειώνει το Focus και συνεχίζει:

“Σύμφωνα με τις κακές γλώσσες μάλιστα, ο πρώην πρωθυπουργός της Ελλάδας, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, επιθυμούσε να κάνει τον Αντώνη Σαμαρά γαμπρό του, να τον παντρέψει με την κόρη του, Ντόρα Μπακογιάννη. Ωστόσο ο κ. Σαμαράς προτίμησε να συνάψει ερωτικό δεσμό με την απόλυτη Ελληνίδα σταρ, Άννα Βίσση. Τον Μάιο του 1990 ωστόσο, αποφάσισε να παντρευτεί την Γεωργία Κρητικού Η συνεργασία με το Ελληνικό σύμβολο του σεξ και δεν Σαμαράς παντρεύτηκε τον Μάιο του 1990, τη Γεωργία Κρητικού και από τότε διάγει έναν άμεμπτο έγγαμο βίο.”

[sc:Πηγή id=”http://www.enikos.gr/ekloges-2012/54271,To_Focus_leei_ton_Samara_kwlotoympa.html” ]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *