Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Τράπεζα παρακρατούσε παράνομα λεφτά από μισθό δανειολήπτριας

Έκανε πίσω μεγάλη χρηματοπιστωτική Τράπεζα μετά από πίεση και δικαστική προσφυγή του συλλόγου δανειοληπτών και προστασίας καταναλωτή βορείου Ελλάδας και επέστρεψε χρήματα σε δανειολήπτρια τα οποία της παρακρατούσε παράνομα 2 χρόνια από το μισθό της.

Η συγκεκριμένη Τράπεζα σύμφωνα με όσα δήλωσε στο ράδιο 1 δανειοληπτών ο δικηγόρος Χρήστος Παππάς που επιμελείται την υπόθεση απέφευγε επί 2 χρόνια να πάει στα δικαστήρια και μία μέρα πριν γίνει το δικαστήριο έβαλε πίσω τα λεφτά στο λογαριασμό της γυναίκας έτσι ώστε να μην δικαστεί η υπόθεση.

Ωστόσο αυτό δεν είναι τίποτα αφού η γυναίκα αυτή θα βρεθεί στη δικαστική αίθουσα με την εν λόγω τράπεζα ζητώντας αποζημίωση για τα δικαστικά έξοδα τους τόκους καθώς και για την ηθική της ικανοποίηση.

[sc:Πηγή id=”http://www.danioliptes.gr/radio/index.php?option=com_content&view=article&id=316:2012-05-17-08-56-47&catid=1:2012-02-20-20-11-58&Itemid=6″ ]

Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>