Τρέμουν τη προεκλογική συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ στο Σύνταγμα

Σε αναμμένα κάρβουνα η ΕΛ.ΑΣ.

Αυτό που εδώ και πολύ καιρό πριν, πρώτοι σας αναφέραμε στο planet-greece, περί απόφασης του Ευ. Βενιζέλου να πραγματοποιήσει προεκλογική συγκέντρωση στο Σύνταγμα, στις 4 Μαΐου, την Παρασκευή, έχει γίνει εφιάλτης στην αστυνομία…

Κι αυτό γιατί φοβάται ότι είναι αυξημένες οι πιθανότητες να επιτεθούν κατά της συγκέντρωσης ομάδες που ανήκουν σε αντίθετους, πολιτικά, χώρους, με συνέπεια την εκδήλωση ακόμη και εκτεταμένων επεισοδίων.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος σε συνάντησή του με εκπροσώπους της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ και της ΠΑΣΠ ΑΕΙ/ΤΕΙ, υποστήριξε ότι η πλατεία Συντάγματος είναι ο συμβολικός τόπος, είναι ο κατ΄ εξοχήν εθνικός δημόσιος χώρος, εκεί που εκφράζεται συμβολικά όχι μόνο ο λαός της Αθήνας, αλλά ο ελληνικός λαός.
“Το Σύνταγμα είναι η πλατεία, αλλά είναι και το Σύνταγμα ο θεσμός”, είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και υπογράμμισε ότι “δεν μπορεί κανείς να αποκλείσει τη μεγάλη δημοκρατική προοδευτική παράταξη από το δημόσιο χώρο, από το δημόσιο λόγο”, σε αντίθεση με ό,τι, όπως υποστήριξε, έγινε τους προηγούμενους μήνες.
“Όχι, είμαστε υπερήφανοι για την παράταξη και είμαστε υπερήφανοι και για την αυτοκριτική μας, γιατί είμαστε οι μόνοι που έχουμε συνείδηση των λαθών και έχουμε και το θάρρος της ανάληψης μιας ευθύνης, η οποία υπερβαίνει το μέτρο που μας αναλογεί, γιατί όλοι οι άλλοι κρύβονται από πίσω μας”, ανέφερε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

planet-greece.blogspot.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *