Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Τροπολογία για τα μη ενήμερα αγροτικά δάνεια

Στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, που αφορά θέματα ζωοτροφών και λειτουργίας του ΕΦΕΤ, θα ενταχθεί η νομοθετική ρύθμιση που ”χρωστάει” από το καλοκαίρι η κυβέρνηση, για τα μη ενήμερα δάνεια της Αγροτικής Τράπεζας της Ελλάδας, τα οποία είχαν μείνει εκτός του “πακέτου” που αποφασίστηκε να μεταβιβαστεί στην Τράπεζα Πειραιώς.

Όπως ανακοίνωσε στη Βουλή ο υπουργός κ. Αθανάσιος Τσαυτάρης, το νομοσχέδιο βρίσκεται στο στάδιο της ολοκλήρωσης και θα κατατεθεί εντός των ημερών στη Βουλή προς ψήφιση. Ο ίδιος ανέφερε, πως το νομοσχέδιο θα συνοδεύεται από δύο τροπολογίες. Η μια θα αφορά ζητήματα λειτουργίας συνεταιρισμών και δεύτερη …θα κρίνειτο μέλλον των μη εξυπηρετούμενων δανείων που έχουν ως ενέχυρο αγροτική γη.

Αντιλαμβάνεται εύκολα κανείς, πως …”χτυπάει” κόκκινο, η αγωνία πλήθους οφειλετών αγροτών, που έχουν υποθηκεύσει τις περιουσίες τους, αλλά βρέθηκαν σε αδυναμία αποπληρωμής των δανείων τους και βρίσκονται “μετέωροι” εδώ και δύο μήνες.

karfitsa.gr


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

1 comment to Τροπολογία για τα μη ενήμερα αγροτικά δάνεια

  • lili

    γεια σας παιδια!για τα στεγαστικα με υποθηκη ακινητων παλι δεν λεει τιποτα η αγροτικη

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>