Τρόικα: βάλτε στο ενιαίο Σώματα Ασφαλείας και ΔΕΚΟ, στείλτε κι άλλους σε εφεδρεία

Τελευταία ενημέρωση περιεχομένου:

Το επερχόμενο μεγαλύτερο κούρεμα στα ελληνικά ομόλογα έβαλαν φρένο στην έκτη δόση, οι τροϊκανοί απαιτούν από τώρα από τώρα να ληφθούν τα μέτρα που θα έπαιρνε η χώρα μετά από δύο χρόνια.

Αυτό που απαιτούν μετ’ επιμονής όμως είναι ακόμη μεγαλύτερο κούρεμα στο μισθολογικό κόστος του Δημοσίου.

Δύο μεγάλες δεξαμενές υπαλλήλων έμειναν εκτός ενιαίου μισθολογίου. Η πρώτη “δεξαμενή” είναι οι ένστολοι και η δεύτερη οι υπάλληλοι των ΔΕΚΟ και τώρα οι δανειστές κουνώντας την επιταγή της 6ης δόσης λένε πως πρέπει να ενταχθούν άμεσα, το πολύ μέσα στο 2012, όλοι αυτοί οι άνθρωποι στο ενιαίο μισθολόγιο για να μειωθεί κι άλλο το μισθολογικό κόστος του Δημοσίου.

Ειδικά στην περίπτωση των υπαλλήλων των ΔΕΚΟ η τρόικα είναι εξαιρετικά πιεστική καθώς εκεί υπάρχουν μεγάλες μισθολογικές διαφορές, οι μισθοί των ενστόλων ήδη έχουν πέσει… στα τάρταρα.

Παράλληλα όμως φαίνεται πως όσο κι αν μειωθούν οι μισθοί οι εξισώσεις δεν “βγαίνουν” και έτσι οι δανειστές επιμένουν σε λιγότερους υπαλλήλους, άμεσα, πλέον των 30.000 που θα βγουν στην εφεδρεία εφέτος.

Πιέζουν για άμεσες απολύσεις αλλά και περισσότερους υπαλλήλους που θα βγουν στην εργασιακή εφεδρεία.

Παράλληλα η πίεση περιλαμβάνει και σε μέτρα ως το 2014, αν δεν κλείσουν όλα δεν πρόκειται να ανοίξει η “κάνουλα” της χρηματοδότησης.

Ζητούν επιτακτικά να απελευθερωθεί η αγορά εργασίας, να καταργηθούν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο οι συμβάσεις εργασίας.

www.newsit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Ban-BaNk (Greek Version)

Απάτη με παροχή δανείων

Παρά τα φίλτρα και τη συνεχή παρακολούθηση των σχολίων, καμιά φορά μερικά «διαφημιστικά» μηνύματα, εμφανίζονται ως σχόλια, προσφέροντας δάνεια και διευκολύνσεις.

Το φαινόμενο έχει ενταθεί κατά τους τελευταίους μήνες.

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!! Κανένας δεν θέλει να σας δώσει δάνεια. Είναι μέθοδος εξαπάτησης, η λεγόμενη «νιγηριανή απάτη», όπου ο απατεώνας, πείθει το θύμα ότι θα του δώσει κάποιο δάνειο, αλλά για να εκταμιευθεί, θα πρέπει πρώτα το θύμα να πληρώσει κάποια έξοδα φακέλου κλπ

Με λίγα λόγια, ο απατεώνας υπόσχεται ότι θα δώσει π.χ. 10.000 ευρώ δάνειο, αλλά πρώτα το θύμα θα πρέπει να πληρώσει 400 ευρώ τραπεζικά έξοδα.
Εννοείται ότι μόλις το θύμα δώσει τα 400 ευρώ, ο απατεώνας γίνεται άφαντος.

Μεγάλη προσοχή λοιπόν, σε διαφημίσεις αυτού του είδους, που εκμεταλλευόμενες την αγωνία και την απόγνωση των ανθρώπων, στις δύσκολες μέρες που ζούμε, προσπαθούν να εξαπατήσουν και να αποσπάσουν χρήματα.

Προς πλήρη διευκρίνηση του θέματος, το daneiakartes.info κατηγορηματικά δηλώνει ότι:

  1. Σε καμία περίπτωση δεν προσφέρει δάνεια ή παρόμοιες παροχές.
  2. Δεν έχει καμία σχέση με «σχόλια» που διαφημίζουν παροχή νέων δανείων ή μεσολάβηση για  ρύθμιση παλιών, τα οποία έχουν σκοπό να σας εξαπατήσουν.
  3.  Ο μόνος νόμιμος και διαφανής τρόπος λήψης δανείου είναι από τις επίσημες τράπεζες.
  4. Ο μόνος νόμιμος και ασφαλής τρόπος ρύθμισης υφιστάμενου δανείου είναι η διαπραγμάτευση με την ίδια την τράπεζα που το χορήγησε και με κανέναν άλλον. Συνιστάται να έχετε συμβουλευθεί δικηγόρο της εμπιστοσύνης σας.
  5. Σε καμία περίπτωση δεν παρέχει οποιαδήποτε υπηρεσία επί πληρωμή. Σε καμία περίπτωση δεν θα σας ζητήσει χρήματα, κάτω από οποιαδήποτε δικαιολογία.

Να είστε πάντα πολύ καχύποπτοι, εναντίον οποιουδήποτε ζητάει τα προσωπικά σας στοιχεία ή, πολύ περισσότερο, χρήματα, προσφέροντας «μαγικές λύσεις». Μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν.

Google Chrome Browser

Για σωστή ανάγνωση του blog μας, προτιμήστε τον Google Chrome Browser.

Κατεβάστε τον δωρεάν από εδώ:

https://www.google.com/intl/el/chrome/

Η χρήση άλλου browser δεν συνιστάται, διότι πιθανόν να μην μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα κείμενα.

Βοήθεια από Φίλους

Βοηθήστε μας, στέλνοντας άρθρα, δικαστικές αποφάσεις ή νόμους, καθώς και αριθμούς κλήσεις εισπρακτικών εταιριών.