Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Τσίπρας: «Δεν υπάρχει θέμα μισθών και συντάξεων. Ούτε ευρώ τσακιστό στους δανειστές»

«Δεν υπάρχει θέμα μισθών και συντάξεων. Αυτά τα διλήμματα που τίθενται είναι ψευτοδιλήμματα» τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στο δελτίο του STAR.

«Θα αναστείλουμε τις πληρωμές στους δανειστές μέχρι να σταθεί στα πόδια της η κοινωνία. Στο δίλημμα “πιστωτές ή μισθοί και συντάξεις” επιλέγουμε το δεύτερο. Ούτε ευρώ τσακιστό στους δανειστές» συμπλήρωσε ο ίδιος.

Ερωτώμενος στη συνέχεια για το θέμα της διερευνητικής εντολής, ο κ. Τσίπρας ξεκαθάρισε ότι εάν ο ΣΥΡΙΖΑ λάβει την εντολή η χώρα δε θα βρεθεί χωρίς κυβέρνηση: «Αν πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ διερευνητική εντολή για το σχηματισμό κυβέρνησης, θα διαμορφωθεί ένα διαφορετικό πολιτικό σκηνικό. Αν η Αριστερά είναι πλειοψηφία στην κοινωνία, θα βρεθούν οι έδρες που θα δώσουν την ψήφο εμπιστοσύνης ή έστω ανοχής. Δε θα μας εμποδίσει ο εκλογικός νόμος των 50 εδρών».

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο θέμα της ασφάλειας και της ανόδου της εγκληματικότητας, ειδικά στο κέντρο της Αθήνας. «Το ζήτημα της ασφάλειας είναι βασικό, χρειάζεται να αντιμετωπιστεί η κατάσταση» σημείωσε ο κ. Τσίπρας, ο οποίος παραδέχθηκε ότι δε θα άφηνε το παιδί του «να κυκλοφορήσει μόνο του στο κέντρο».


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

3 Σχόλια Τσίπρας: «Δεν υπάρχει θέμα μισθών και συντάξεων. Ούτε ευρώ τσακιστό στους δανειστές»

 • rogue

  Ναι όντως τον συμπαθείς με κάτι τέτοια. Τώρα γιατί η Αλέκα τον έχει κάνει να σέρνεται στα πόδια της κι αυτή εκεί, να του ρίχνει χυλόπιττες…ανεξήγητο βίτσιο της Αλέκας.

  • begar

   Είναι απλό. Η Αλέκα φοβάται, μήπως ο κόσμος στραφεί προς το ΣΥΡΙΖΑ και παρατήσει το ΚΚΕ.

   Αν π.χ. στις εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ πάρει ένα 20%, ενώ το ΚΚΕ μόνο ένα 5% (τυχαίο το παράδειγμα), αυτομάτως αυτό θα σημάνει το τέλος του ΚΚΕ. Αμέσως, το ρόλο του υπερασπιστή της εργατικής τάξης ενάντια στο “κακό” κεφάλαιο, αναλαμβάνει ο ΣΥΡΙΖΑ.

   • rogue

    Το ΚΚΕ κατά την ταπεινή μου άποψη χάνει απίστευτα όντας αδικαιολόγητα δογματικό στην παρούσα συγκυρία.
    (Μπήκε ο Παφίλης μέσα μου. Πάω για εξορκισμό).

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>