Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

“Τσουνάμι” ανεργίας στην Γαλλία

Για 15ο συνεχόμενο μήνα αυξήθηκε η ανεργία στη Γαλλία, φτάνοντας σε υψηλό 13 ετών, σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα το γαλλικό υπουργείο Εργασίας.

Συγκεκριμένα, ο αριθμός των εγγεγραμμένων ανέργων αυξήθηκε κατά 41.300 τον περασμένο μήνα και διαμορφώθηκε σε 2.987.000. Τα ποσοστά του Γάλλου προέδρου Φρανσουά Ολάντ έχουν σημειώσει πτώση μετά την εκλογή του το Μάιο, αφού κεντρικό σημείο της καμπάνιας του ήταν οι δεσμεύσεις του για μείωση της ανεργίας.


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

3 Σχόλια “Τσουνάμι” ανεργίας στην Γαλλία

 • begar

  Και θα ακολουθήσει και η Γερμανία.
  Ένας ένας, όλοι όσοι μας πουλούσαν εξυπνάδα, θα δουν τι σημαίνει ύφεση.
  Αν θυμάστε, μέχρι ενός σημείου και η Ισπανία με την Ιταλία έκαναν επικριτικές δηλώσεις για την Ελλάδα. Τώρα το βούλωσαν και ψάχνουν να βρουν τρόπους να σώσουν τα τομάρια τους.
  Θα ακολουθήσει η Γαλλία και μετά η Γερμανία. 

 • gsioul76

  Αυτό που δεν μπορώ να καταλήξω είναι αν είναι καλό να δουν και αυτοί αυτήν την πλευρά του νομίσματος και αν μας συμφέρει να την δουν (με την έννοια να ξυπνήσουν και να δώσουν καμιά συνολική λύση)… ή αν θα μας αφήσουν τελείως στην τύχη μας όταν πάρει φωτιά η αυλή τους (που και αυτό καλό μπορεί να είναι έτσι όπως μας “σώζουν” ως τώρα)…

 • PA

  Δες το …. αξιζει ….
   

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>