Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

«Τυπώστε χρήμα δεν γίνεται αλλιώς»

Η επικεφαλής του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ καθώς και ο Διευθυντής του Ταμείου, Ντέιβιντ Λίπτον, κάλεσαν σήμερα τους ευρωπαίους ηγέτες να λάβουν αποφασιστικά μέτρα ώστε να ενδυναμώσουν τις προοπτικές της Ευρώπης για ανάπτυξη και να αποφύγουν τον κίνδυνο της οικονομικής στασιμότητας. Στην ομιλία του, στο Λονδίνο, ο διευθυντής του Ταμείου, Ντέιβιντ Λίπτον, μίλησε θετικά για τα “σημαντικά βήματα που έχει κάνει η ευρωζώνη” και προέτρεψε για περισσότερες μεταρρυθμίσεις, “για να καταφέρει να προσπεράσει την κρίση και να επιστρέψει στην ανάπτυξη και την δημιουργία νέων θέσεων εργασίας”

Ο Λίπτον μίλησε εμφατικά για “το ρίσκο της στασιμότητας που δεν είναι κάτι μακρινό, αφού ήδη καταγράφεται αδυναμία ανάπτυξης και μισοτελειωμένες μεταρρυθμίσεις”. Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα ίσως θα έπρεπε “να λάβει επιπρόσθετα και ανορθόδοξα μέτρα” για να αποτρέψει την πτώχευση νοικοκυριών και επιχειρήσεων από την έλλειψη ρευστότητας, προφανώς εννοώντας παρόμοιες κινήσεις με αυτές της αμερικανικής FED καθώς και τις πρωτοβουλίες της Τράπεζας της Ιαπωνίας.

Παράλληλα, ο Ν. Λίπτον, ζήτησε την ανάληψη πρωτοβουλιών σχετικά με την Τραπεζική Ενοποίηση και την Ενιαία Εποπτική Αρχή την οποία αποκάλεσε “σημαντικό βήμα” και εξέφρασε την βεβαιότητα ότι η Ευρώπη θα καταφέρει να διαχειριστεί αποτελεσματικά αυτή την κρίση όπως άλλωστε έχει κάνει πολλές φορές στο παρελθόν.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

1 comment to «Τυπώστε χρήμα δεν γίνεται αλλιώς»

 • begar

  Σιγά να μην τυπώσουν χρήμα. Κορόιδα είναι;

  Αν τυπώσουν χρήμα, θα υπάρξει πληθωρισμός και πτώση της αξίας του ευρώ.

  Αυτό σημαίνει πως όποιος έχει λεφτά στις τσέπες του, θα υποτιμηθεί η αγοραστική αξία τους.

  Ταυτόχρονα, όποιος έχει χρέη, θα υποτιμηθεί η αξία τους.

  Με λίγα λόγια, τύπωμα πληθωριστικού ευρώ συμφέρει τους οφειλέτες και προκαλεί ζημιά στους καταθέτες.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>