Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

  • nomore on Forum: Γενική συζήτηση 12καλημέρα, είχα διαβάσει για κουρέματα που άρχισαν οι τράπεζες, μου ήρθε επιστολή από alpha για εφάπαξ καταβολή περίπου 5300€ για κάρτα και δάνειο, συνολικά το χρέος είν…
  • Dimitris75 on Forum: Γενική συζήτηση 12Καλημέρα Quest , εγώ είχα κάνει 2 γραπτά αιτήματα προς την Alpha Bank με την φυσική παρουσία μου σε κατάστημα και προσκομίζοντας όσα χαρτιά μου ζητήθηκαν Ε1, Ε9, ταυτότ…
  • ANSI on Αριθμοί τηλεφώνων εισπρακτικών εταιρειών2177771470 2177771160 ΤΣΑΦΑΡΑΣ  
  • Quest on Forum: Γενική συζήτηση 12Επιστολή εστειλαν. Και ήταν περιπου ενα χρονο. Εσένα στην Alpha εννοείς ότι έστειλες εγγραφο αιτημα σου και δεν σου απάντησαν ?
  • νίκος123 on Forum: Γενική συζήτηση 12Καλησπέρα, πριν 14-15 χρόνια, παρά το καταναλωτικό δάνειο και το ότι είστε εγγυήτρια, θα παίρνατε αυθημερόν έγκριση για στεγαστικό σε όποια τράπεζα και αν πηγαίνατε. Σή…
  • νίκος123 on Forum: Γενική συζήτηση 12Και δεν το λέτε εξ'αρχής οτι δεν έχετε τίποτα στο όνομά σας? Και Διαταγή Πληρωμής να βγάλουν δεν μπορούν να σας κάνουν απολύτως τίποτα.
Minilink

Υπό κατάρρευση το μεγαλύτερο ασφαλιστικό ταμείο στην Ιταλία

Συναγερμό σχετικά με την βιωσιμότητά του, σήμανε ο μεγαλύτερος ασφαλιστικός οργανισμός της Ιταλίας, ο Inps.

Βάσει των πρόσφατων μεταρρυθμίσεων, ο Inps, απορρόφησε άλλους δυο ασφαλιστικούς οργανισμούς –τους Enpals και Inpdap– και κινδυνεύει πλέον «να μην μπορεί να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του», όπως αναφέρεται σε έκθεση η οποία δημοσιεύεται στον ιταλικό τύπο.

Το Inps αναμένεται να παρουσιάσει φέτος παθητικό 6 δισεκατομμυρίων ευρώ και το 2013 παθητικό που θα φθάσει τα 7 δισεκατομμύρια, παραμένοντας στο ίδιο επίπεδο και κατά το 2014.

Αιτία, η καταστροφική οικονομική κατάσταση του πρώην οργανισμού Inpdap (στο οποίο ασφαλίζεται μέρος των υπαλλήλων της δημόσιας διοίκησης) που αύξησε κατά 900% το προβλεπόμενο έλλειμμα του Inps.

Oι υπεύθυνοι του ιταλικού ασφαλιστικού φορέα ζητούν τώρα από την κυβέρνηση Μόντι να παρέμβει άμεσα, διότι διαφορετικά «τίθεται σε κίνδυνο το μέλλον ολόκληρου του δημόσιου συστήματος συνταξιοδότησης».

Αυτό που περιμένει το Inps είναι μια έκτακτη κρατική χρηματοδότηση προκειμένου να μειωθεί η πρωτοφανής αυτή «τρύπα» που προέκυψε στα ταμεία του.

Σύμφωνα με το ΑΜΠΕ η Ιταλίδα υπουργός εργασίας, Έλσα Φορνέρο, αναφερόμενη πριν από λίγο στο πρόβλημα το οποίο έχει ανακύψει εμφανίστηκε πάντως καθησυχαστική: «γνωρίζαμε ήδη το μέγεθος του παθητικού του νέου Inps, το οποίο και πρόκειται να καλυφθεί από το ιταλικό δημόσιο.

Οι συγχωνεύσεις ασφαλιστικών οργανισμών είναι θετικό γεγονός και δεν πρέπει να υπάρχει καμία ανησυχία για την καταβολή των συντάξεων», είπε η Φορνέρο.

[sc:Πηγή id=”http://www.24h.gr/section/kosmos/upo-katarreusi-megalutero-asfalistiko-tameio-stin-italia” ]

Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

1 comment to Υπό κατάρρευση το μεγαλύτερο ασφαλιστικό ταμείο στην Ιταλία

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>