Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Φήμες για κολασμένο σαββατοκύριακο με 1,2 δις ευρώ να αναζητά πρόθυμους αποδέκτες!

Kι ενώ τις τελευταίες ώρες κυκλοφορούν στη πολιτική πιάτσα διάφορα φίδια- στη κυριολεξία- για 1,2 δις που έχουν πέσει στην αγορά από συμφέροντα της Τρόικας ώστε να εξαγορασθούν βουλευτές και να σχηματισθεί «οικουμενική» κυβέρνηση, ο Κουβέλης βγήκε και είπε ανοιχτά πως δεν πρόκειται να συμμετάσχει σε μια κυβέρνηση χωρίς τον ΣΥΡΙΖΑ.

Είναι ένας θετικός οιωνός για την υγεία της Δημοκρατίας μας η οποία έχει ατιμασθεί δεόντως στη διάρκεια της μεταπολίτευσης. Πάντως το Σαββατοκύριακο που μεσολαβεί ως τη συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα υπάρξει ένα όργιο παραπληροφόρησης αλλά και κάθε είδους απόπειρες εκβιασμού για τον σχηματισμό κυβέρνησης με ΠΑΣΟΚ-ΝΔ και τυχόν μερακλήδες που θα βρεθούν από άλλα κόμματα. Η μπίζνα Ελλάδα ξεπερνάει φυσικά τα ελληνικά σύνορα ως εκ τούτου οι πιέσεις είναι εισαγόμενες με εγχώριους αχυρανθρώπους που έχουν αναλάβει τη βρώμικη δουλειά.

www.kourdistoportocali.com


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>