Φουντώνει το κίνημα των «αγανακτισμένων» της Αμερικής

Τελευταία ενημέρωση περιεχομένου:

Το κίνημα διαμαρτυρίας «Occupy Wall Street» αρχίζει και εξαπλώνεται σε ολόκληρη την Αμερική, με συγκεντρώσεις στην Βοστόνη, το Σικάγο, το Λος Άντζελες, το Ντένβερ, και αλλού.

Η μεγαλύτερη συγκέντρωση μέχρι τώρα είναι αυτή της Βοστόνης, με χίλιους περίπου διαδηλωτές να κατασκηνώνουν στη κεντρική πλατεία Dewey.

Οι διαδηλωτές οργανώνονται, σχηματίζοντας ομάδες υπεύθυνες για δημόσιες σχέσεις, νομικές υπηρεσίες, διανομή τροφίμων, κλπ.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, το κίνημα σκοπεύει να διαδοθεί ακόμη και σε μικρότερες, και πιο απομακρυσμένες πόλεις, όπως είναι το Albuquerque, και το Phoenix.

Εν τω μεταξύ, η επίθεση της αστυνομίας της Νέας Υόρκης εναντίον των διαδηλωτών της Wall Street, αγρίεψε τα πνεύματα, με αποτέλεσμα, να κινητοποιηθούν και οι…. πεζοναύτες, οι οποίοι, δηλώνουν πως θέλουν να υπερασπιστούν το κίνημα.

Όπως αναφέρουν σε σελίδες τους στο Facebook, αρκετοί έφεδροι πεζοναύτες έχουν συγχυστεί με αυτά που συμβαίνουν, και σκοπεύουν να προσχωρήσουν στο κίνημα!

Ήδη, έχουν θεαθεί αρκετοί μέσα στα πλήθη των διαδηλωτών. Μάλιστα, ένας απ αυτούς σήκωσε πανό που έγραφε: «Δυο φορές πολέμησα για τη χώρα μου. Πρώτη φορά όμως γνωρίζω τον εχθρό»!

«Εγώ, μαζί με 15 φίλους μου πεζοναύτες θα ενταχθούμε στο κίνημα, με τις στολές μας. Δεν πολεμήσαμε για την Wall Street, αλλά για την πατρίδα», λέει κάποιος άλλος.

Και προσθέτει πως, «εμείς οι βετεράνοι θα προστατέψουμε τους διαδηλωτές από την αστυνομία. Αν θέλουν να τους συλλάβουν, θα πρέπει πρώτα να περάσουν από εμάς. Ας δούμε τους μπάτσους να προσπαθούν να ρίξουν δακρυγόνα σε παρασημοφορημένους βετεράνους…».

www.antinews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Ban-BaNk (Greek Version)

Απάτη με παροχή δανείων

Παρά τα φίλτρα και τη συνεχή παρακολούθηση των σχολίων, καμιά φορά μερικά «διαφημιστικά» μηνύματα, εμφανίζονται ως σχόλια, προσφέροντας δάνεια και διευκολύνσεις.

Το φαινόμενο έχει ενταθεί κατά τους τελευταίους μήνες.

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!! Κανένας δεν θέλει να σας δώσει δάνεια. Είναι μέθοδος εξαπάτησης, η λεγόμενη «νιγηριανή απάτη», όπου ο απατεώνας, πείθει το θύμα ότι θα του δώσει κάποιο δάνειο, αλλά για να εκταμιευθεί, θα πρέπει πρώτα το θύμα να πληρώσει κάποια έξοδα φακέλου κλπ

Με λίγα λόγια, ο απατεώνας υπόσχεται ότι θα δώσει π.χ. 10.000 ευρώ δάνειο, αλλά πρώτα το θύμα θα πρέπει να πληρώσει 400 ευρώ τραπεζικά έξοδα.
Εννοείται ότι μόλις το θύμα δώσει τα 400 ευρώ, ο απατεώνας γίνεται άφαντος.

Μεγάλη προσοχή λοιπόν, σε διαφημίσεις αυτού του είδους, που εκμεταλλευόμενες την αγωνία και την απόγνωση των ανθρώπων, στις δύσκολες μέρες που ζούμε, προσπαθούν να εξαπατήσουν και να αποσπάσουν χρήματα.

Προς πλήρη διευκρίνηση του θέματος, το daneiakartes.info κατηγορηματικά δηλώνει ότι:

  1. Σε καμία περίπτωση δεν προσφέρει δάνεια ή παρόμοιες παροχές.
  2. Δεν έχει καμία σχέση με «σχόλια» που διαφημίζουν παροχή νέων δανείων ή μεσολάβηση για  ρύθμιση παλιών, τα οποία έχουν σκοπό να σας εξαπατήσουν.
  3.  Ο μόνος νόμιμος και διαφανής τρόπος λήψης δανείου είναι από τις επίσημες τράπεζες.
  4. Ο μόνος νόμιμος και ασφαλής τρόπος ρύθμισης υφιστάμενου δανείου είναι η διαπραγμάτευση με την ίδια την τράπεζα που το χορήγησε και με κανέναν άλλον. Συνιστάται να έχετε συμβουλευθεί δικηγόρο της εμπιστοσύνης σας.
  5. Σε καμία περίπτωση δεν παρέχει οποιαδήποτε υπηρεσία επί πληρωμή. Σε καμία περίπτωση δεν θα σας ζητήσει χρήματα, κάτω από οποιαδήποτε δικαιολογία.

Να είστε πάντα πολύ καχύποπτοι, εναντίον οποιουδήποτε ζητάει τα προσωπικά σας στοιχεία ή, πολύ περισσότερο, χρήματα, προσφέροντας «μαγικές λύσεις». Μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν.

Google Chrome Browser

Για σωστή ανάγνωση του blog μας, προτιμήστε τον Google Chrome Browser.

Κατεβάστε τον δωρεάν από εδώ:

https://www.google.com/intl/el/chrome/

Η χρήση άλλου browser δεν συνιστάται, διότι πιθανόν να μην μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα κείμενα.

Βοήθεια από Φίλους

Βοηθήστε μας, στέλνοντας άρθρα, δικαστικές αποφάσεις ή νόμους, καθώς και αριθμούς κλήσεις εισπρακτικών εταιριών.