Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Φρένο στις κατασχέσεις χρημάτων από λογαριασμούς…

Με απόφαση του Ειρηνοδικείου Χανίων, τέρμα οι “ετσιθελικές” αναλήψεις, από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο….
Τη δικαιοσύνη έχουν στο πλευρό τους, πλέον κι επίσημα, οι δανειολήπτες που το προηγούμενο διάστημα έβλεπαν τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς να αδειάζουν, όταν γινόταν αυθαίρετη κατάσχεση ποσών για την αποπληρωμή οφειλών.

Σύμφωνα με ενημέρωση από την Ένωση Προστασίας Καταναλωτών, δικαιώθηκε καταναλώτρια που προσέφυγε στο Ειρηνοδικείο Χανίων. Στην αίτησή της η καταναλώτρια ζητούσε να σταματήσει το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, να κάνει “ετσιθελικά” αναλήψεις χρημάτων από το λογαριασμό της, πέρα του ορισθέντος συμβατικού ποσού.

Η Ένωση Προστασίας Καταναλωτών “πανηγυρίζει” για την τόσο σημαντική απόφαση του Ειρηνοδικείου Χανίων, με την οποία χορηγήθηκε προσωρινή διαταγή απαγόρευσης στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο Ελλάδος, να κάνει αναλήψεις πέρα του συμφωνηθέντος ποσού, καθώς το τελευταίο χρονικό διάστημα πάμπολλα υπήρξαν τα παράπονα και οι καταγγελίες, των καταναλωτών,αλλά και η απαξίωση από την ίδια την Τράπεζα, απάντησης, στα παράπονα και στις καταγγελίες των καταναλωτών.

Η απόφαση αυτή, σημαντικότατη από Δικαστήριο της Χώρας, είναι η δεύτερη Πανελλαδικά , με την οποία ΑΠΑΓΟΡΕΎΕΙ στο καθού πιστωτικό Ίδρυμα, να παρακρατεί από δανειολήπτη κάθε ποσόν πέραν των καθορισμένων, μηνιαίως με αυτόματες λήψεις εκ του λογαριασμού που ο καταναλωτής τηρεί και είναι προορισμένος για την καταβολή μισθών και συντάξεων των πολιτών εκ μέρους του Ελληνικού Δημοσίου, μέχρι τη συζήτηση της υποβληθείσας αίτησης.

Η απόφαση αυτή, όχι μόνο, χαροποίησε όλους τους εξουσιοδοτημένους από το Ν.3869/2010, Φορείς, (για την ρύθμιση χρεών), μα προπάντων έδωσε ανάσα, στα ίδια τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά, τα οποία για μια ακόμα φορά νοιώθουν την προστασία της Δικαιοσύνης τόσο απλόχερα να τους δίδεται ,καλλιεργώντας τους την προσδοκία, για, ένα καλύτερο αύριο, αλλά και ανοίγει δρόμο διεξόδου, για τους υπαλλήλους -συνταξιούχους που διατηρούν λογαριασμούς μισθοδοσίας-συνταξιοδότησης σε κάποια Τράπεζα και συγχρόνως έχουν και κάποια οφειλή, είτε από στεγαστικό είτε πιστωτική κάρτα και δεν προλαβαίνουν να εκταμιεύσουν τα χρήματα τους από τον μισθό ή σύνταξη τους, και τα χρήματα τους γίνονται “άφαντα” από τις δανείστριεςΤράπεζες, αφήνοντας τους ξεκρέμαστους και απογοητευμένους, στερώντας τους πολλές φορές βιοτικά αγαθά της καθημερινότητας.

cretalive.gr


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>