Φταίνε οι άνεργοι που παίρνουν επίδομα για τις μαύρες τρύπες του προϋπολογισμού !!!

Θα θέλαμε να ξέρουμε που σπούδασαν οικονομικά όλοι αυτοί που διοικούν σήμερα και καθορίζουν τις τύχες μας. Διότι αν είναι να ακούμε και να διαβάσουμε όλα όσα δηλώνει για παράδειγμα ο υφυπουργός Οικονομικών, Φίλιππος Σαχινίδης, τότε σίγουρα θα χάσουμε τα μαλλιά μας και τα μυαλά μας.

Μιλώντας χθες στην  Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής ο υφυπουργός είπε ότι οι δαπάνες του προϋπολογισμού αυξήθηκαν λόγω «επιχορήγησης προς τα ασφαλιστικά ταμεία, πρόσθετης χορηγίας στον ΟΑΕΔ λόγω αύξησης του αριθμού των ανέργων και έκτακτου κονδυλίου που συνδέεται με πληρωμές τόκων».

Φταίνε δηλαδή οι άνεργοι που έμειναν χωρίς δουλειά και παίρνουν επίδομα για τις μαύρες τρύπες του προϋπολογισμού.

Φταίνε οι περισσότεροι από 300.000 άνθρωποι που έχασαν τη δουλειά τους στον ιδιωτικό τομέα και εγγράφηκαν στον ΟΑΕΔ για να πάρουν τα ψίχουλα μπας και πληρώσουν κανένα χαράτσι.

Δε φταίει δηλαδή η οικονομική πολιτική που έφτασε την ανεργία κοντά στο 20%.

Να κάνουμε μια τολμηρή πρόταση για να μειωθούν τα ελλείμματα: Να ρίξουμε στον Καιάδα όλους τους ανέργους που… τόλμησαν να χάσουν τη δουλειά τους. Οι άθλιοι αυτοί που παίρνουν το επίδομα ανεργίας και επιβαρύνουν το κράτος καλό είναι να τους κάνουμε ευθανασία.

Έτσι θα μπορέσει και ο δύσμοιρος χειρότερος υπουργός Οικονομικών της Ευρωζώνης, κ. Βενιζέλος, να φτιάξει πλεονασματικό προϋπολογισμό.

www.antinews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *