Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Χρυσή Αυγή: Οι δημοσιογράφοι θα παραμένουν ένα με την γη στο πέρασμα των Χρυσαυγιτών

Σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε  Χρυσή Αυγή απαντώντας έτσι στην ενέργεια των δημοσιογράφων να υποδεχτούν καθιστοί τον Ν. Μιχαλολιάκο στο Προεδρικό Μέγαρο.

Οι δημοσιογράφοι επέλεξαν να κρατήσουν αυτή τη στάση αντιδρώντας στο περιβόητο πλέον «εγέρθητι»

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Έξις δευτέρα φύσις

Ή για να γίνουμε πιο κατανοητοί στο αμερικανοθρεμμένο σινάφι “you can’t teach an old dog, new tricks”. Κάθε άνθρωπος συμπεριφέρεται και διάγει τον κοινωνικό του βίο σύμφωνα με όσα έχει διδαχθεί από το περιβάλλον του και πράττουν οι όμοιοί του.

Οι δημοσιογράφοι των καθεστωτικών ΜΜΕ έχουν χάσει προ πολλού την αντικειμενικότητά τους και το λειτούργημα έχει μετατραπεί εδώ και καιρό σε ένα επικερδές επάγγελμα.

Πλην  ελαχίστων εξαιρέσεων τα φερέφωνα και τα τσιράκια των νταβατζήδων – εκδοτών τρομοκρατούν, παραπληροφορούν, αποσιωπούν την αλήθεια και λασπολογούν οποιονδήποτε είναι ενάντια στα συμφέροντα των εργοδοτών τους.

Ο ελληνικός λαός έχει καταλάβει πια τον ρόλο τους, γι΄αυτό και στις τελευταίες εκλογές παρά τον οχετό και την συκοφαντία προς την Χρυσή Αυγή, έδωσε δυνατή φωνή στο Εθνικιστικό Λαϊκό Κίνημα με 7% και 21 βουλευτές.

Κάποιοι δημοσιογράφοι, φανερά “προσβεβλημένοι” από τον γνωστό πια “Εγέρθητι”, κάθισαν στο Προεδρικό Μέγαρο οκλαδόν την στιγμή που εισερχόταν ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος.

Μας είναι ακατόρθωτο να μάθουμε σε ανθρώπους που έχουν συνηθίσει να κάθονται κατάχαμα και να κινούνται έρποντας πώς να σηκώνονται όρθιοι.

Η υπερηφάνεια κι η ένδειξη σεβασμού είναι έμφυτα και δεν επιβάλλονται. Οι συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι θα παραμένουν ένα με την γη στο πέρασμα των Χρυσαυγιτών, καθώς δεν διαθέτουμε τα… χαρτζιλίκια για να τους σηκώσουμε όρθιους!

[sc:Πηγή id=”http://topontiki.gr/article/35334″ ]

Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

2 Σχόλια Χρυσή Αυγή: Οι δημοσιογράφοι θα παραμένουν ένα με την γη στο πέρασμα των Χρυσαυγιτών

  • begar

    Τώρα τι να πεις; Ότι οι δημοσιογράφοι είναι “έντιμοι αναζητητές και δημοσιοποίησης της αλήθειας;

    Μάλλον και εδώ η Χρυσή Αυγή έχει δίκιο.

  • PA

    Εκκεντρικοι εναντιον εκκεντρικων … δηλαδη τιποτα το σπουδαιο.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>