Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Ψεύτη βγάζει τον πρωθυπουργό η Άγκελα Μέρκελ

Διαψεύδει η Άγκελα Μέρκελ τη δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου Δημήτρη Τσιόδρα, σύμφωνα με την οποία στη σημερινή τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας πρότεινε τη διενέργεια δημοψηφίσματος για την έξοδο ή όχι της Ελλάδας απ’ την Ευρωζώνη. Εκπρόσωπος της Καγκελαρίας δήλωσε στο Reuters ότι “πρόκειται για ψέμα και το διαψεύδουμε πλήρως”.

Νωρίτερα ανακοίνωση του κ.Τσιόδρα ανέφερε ότι η Γερμανίδα καγκελάριος μετέφερε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας σκέψεις για τη διενέργεια δημοψηφίσματος, παράλληλα με τις εκλογές, με το ερώτημα κατά πόσο επιθυμούν οι Ελληνες την παραμονή της χώρας στην ευρωζώνη. Επιπλέον, σύμφωνα με το ανακοινωθέν, η κα Μέρκελ, εξέφρασε τη στήριξη της ΕΕ στις προσπάθειες της Ελλάδας για υπέρβαση της κρίσης και ανέφερε ότι η ΕΕ έχει την πρόθεση να εξετάσει την ενίσχυση των πολιτικών για ανάπτυξη και καταπολέμηση της ανεργίας στον ευρωπαϊκό χώρο.

Υπενθυμίζεται ότι το τηλεφώνημα έγινε με πρωτοβουλία της Γερμανίδας καγκελαρίου, ενώ, για το περιεχόμενό του, ο Κάρολος Παπούλιας ενημέρωσε τον υπηρεσιακό πρωθυπουργό κ. Παναγιώτη Πικραμμένο, που με τη σειρά του ενημέρωσε τους πολιτικούς αρχηγούς.

Η ανακοίνωση του κυβερνητικού εκπροσώπου έχει ως εξής:

“Ο πρωθυπουργός Παναγιώτης Πικραμμένος, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια, επικοινώνησε με τους πολιτικούς αρχηγούς: Α. Σαμαρά, Πρόεδρο της ΝΔ, Αλ. Τσίπρα, πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Ευ. Βενιζέλο Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Αλ. Παπαρήγα ΓΓ του ΚΚΕ, Ν. Μιχαλολιάκο ΓΓ του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή και τον πρόεδρο της ΔΗΜ.ΑΡ Φ. Κουβέλη και τους ενημέρωσε για το περιεχόμενο της συνομιλίας που είχε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας με την Καγκελάριο της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας Αγκελα Μέρκελ.

Η κ. Μέρκελ επανέλαβε τη στήριξη της Ε.Ε. στις προσπάθειες της Ελλάδας για υπέρβαση της κρίσης. Επίσης ανέφερε ότι η Ε.Ε. έχει την πρόθεση να εξετάσει την ενίσχυση των πολιτικών για ανάπτυξη και καταπολέμηση της ανεργίας στον ευρωπαϊκό χώρο. Το ζήτημα της ανάπτυξης, είναι άλλωστε ένα το βασικό θέμα που θα απασχολήσει το Έκτακτο Συμβούλιο Κορυφής της ΕΕ στις 23 Μαΐου στις Βρυξέλλες.

Επίσης μετέφερε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας σκέψεις για τη διενέργεια δημοψηφίσματος παράλληλα με τις εκλογές, με το ερώτημα κατά πόσον επιθυμούν οι Έλληνες πολίτες την παραμονή στην ευρωζώνη. Είναι πρόδηλο ωστόσο ότι το θέμα εκφεύγει των αρμοδιοτήτων της υπηρεσιακής κυβέρνησης”.

[sc:Πηγή id=”http://www.isotimia.gr/default.asp?pid=24&ct=3&artid=112882″ ]

Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

1 comment to Ψεύτη βγάζει τον πρωθυπουργό η Άγκελα Μέρκελ

  • PA

    Τα τηλεφωνηματα στην Προεδρια της Δημοκρατιας καταγραφονται.
    Να δημοσιοποιηθει το επιμαχο τηλεφωνημα εδω και τωρα.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>