Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Όλι Ρεν: “Πως είναι δυνατόν στην Ελλάδα τον λογαριασμό να τον πληρώνουν μόνο οι μισθωτοί και συνταξιούχοι;

Μήνυμα του Όλι Ρεν προς τους Έλληνες

«Όπως είναι οδυνηρά γνωστό σε όλους μας, η ζώνη του ευρώ βρίσκεται αντιμέτωποι με ένα νέο και σοβαρό στάδιο της κρίσης του δημόσιου χρέους. Δυστυχώς, η Ελλάδα είναι και πάλι στο επίκεντρο αυτών των αναταράξεων, οι επιπτώσεις των οποίων είναι αισθητές πολύ πέρα από τα όρια της Ελλάδας.Παράλληλα πολλοί Έλληνες έχουν κουραστεί από τις θυσίες και τα επώδυνα μέτρα που έχουν ληφθεί, τα οποία δεν είναι δίκαια κατανεμημένα. Γνωρίζω καλά τις θυσίες του ελληνικού λαού, οι οποίες όμως είναι απαραίτητες για την εξυγίανση της οικονομίας της χώρας» αναφέρει στο άρθρο του που δημοσιεύεται στο Πρώτο Θέμα ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και αρμόδιος για τις οικονομικές υποθέσεις Όλι Ρεν.Ο κ. Ρεν συμπληρώνει ότι «δεν είμαστε ούτε τυφλοί, ούτε κουφοί και γνωρίζουμε ότι το πρόγραμμα είναι προσαρμόσιμο ανά τρεις μήνες». Σημειώνει ωστόσο ότι όπως έχει η κατάσταση, η Ελλάδα δεν είναι σε θέση να πληρώσει τους λογαριασμούς της χωρίς την οικονομική βοήθεια, ακόμη και αν υποθέσουμε προς στιγμή ότι δεν έχει καθόλου χρέος.

Μάλιστα ο Όλι Ρεν εκφράζει την απορία πως είναι δυνατόν οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι να πληρώνουν το λογαριασμό όταν τόσοι άλλοι φοροδιαφεύγουν.Καταλήγει ότι το πρόγραμμα Ε.Ε. – ΔΝΤ έχει στόχο να αποκαταστήσει την ισονομία μεταξύ των Ελλήνων φορολογουμένων και να καταστήσει το ελληνικό φορολογικό σύστημα κοινωνικά δίκαιο. Όσο για το αν υπάρχει φως στο τούνελ, τονίζει ότι με τη δημοσιονομική προσαρμογή το 2014 το έλλειμμα θα πέσει στο 2%.

[sc:Πηγή id=”http://www.greekmoney.gr/permalink/85242.html” ]

Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>