Όλοι περιγράφουν το πολιτικό τέλος της Παπαρήγα…!

Σεισμικά αποτελέσματα φαίνεται ότι θα έχει το αποτέλεσμα της Κυριακής, όχι τόσο στο ΠΑΣΟΚ ή στη ΝΔ που είναι πλέον βέβαιο ότι δεν θα επιτευχθεί ο βασικός εκλογικός τους στόχος να ξεπεράσουν το 50% των ψήφων, αλλά στο … ΚΚΕ, αν επιβεβαιωθούν οι δημοσκοπήσεις που φέρουν το ΚΚΕ τέταρτο κόμμα. Σημεία ότι το τέλος του κόσμου πλησιάζει; Δεν ξέρουμε, αλλά πλέον η ηγεσία της Α.Παπαρήγα, δείχνει να  έχει τεθεί υπό σοβαρή αμφισβήτηση.

Η εσωκομματική αμφισβήτηση της Αλέκας Παπαρήγα δεν είναι βέβαια κάτι το νέο, υποβόσκει εδώ και ένα χρόνο τουλάχιστον, αλλά πλέον η απόρριψη της πρότασης Τσίπρα για συμμετοχή του ΚΚΕ σε μια αριστερή κυβέρνηση και ο τρόπος που έγινε αυτή η απόρριψη, που επί της ουσίας στήριξε τις δυνάμεις του Μνημονίου το ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, έχει αυξήσει την δυσαρέσκεια για την Α.Παπαρήγα.

Ηγετικά στελέχη όπως ο Θ.Παφίλης, αλλά και η πλειοψηφία των μελών της Κεντρικής Επιτροπής έχουν θέσει εδώ και καιρό θέμα αποτελεσματικότητας των επιλογών της ηγετικής ομάδας του ΚΚΕ.

Η επιστροφή των φαντασμάτων στον Περισσό, όπως η αποκατάσταση του σφαγέα Στάλιν, δεν έχει γίνει χωρίς  να υπάρξουν αντιδράσεις, οι οποίες όμως δεν βγήκαν από τον «σφραγισμένο» Περισσό, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έπαψαν να υπάρχουν.

Ακόμα και η αποκατάσταση του σταλινικού πρώην ηγέτη του ΚΚΕ, Νίκου Ζαχαριάδη που ευθύνεται για την σφαγή δεκάδων χιλιάδων Ελλήνων κατά τον Εμφύλιο (από την τελετή “αποκατάστασης” είναι και η φωτό της α’σελίδας) έγινε περισσότερο στο πλαίσιο “βορειοκορεατοποίησης” δηλαδή απομόνωσης του κόμματος από τα “αστικά” μικρόβια, παρά οτιδήποτε άλλο.

Η διαφοροποίηση του υιού Χαλβατζή πρόσφατα είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου.

Οι ακραίες θέσεις της Α.Παπαρήγα που άνετα θα μπορούσαν να αποτελέσουν υλικό για σατιρική επιθεώρηση («Δεν θέλουμε να υπάρχει καμία κυβέρνηση», «Λέμε όχι σε συμμετοχή μας σε κυβέρνηση γιατί ο λαός δεν θα μπορεί να διαδηλώνει», «Έχουμε πόλεμο» και άλλα τέτοια) βρίσκονται μακριά από αυτά που πιστεύει ένα μεγάλο τμήμα της ΚΕ του ΚΚΕ, αλλά οι θέσεις αυτές είναι πολύ βολικές για τα κόμματα του Μνημονίου που χρησιμοποιούν το ΚΚΕ ως “σφουγγάρι” της δυσαρέσκειας τμημάτων των πολιτών.

Στέλεχος του κόμματος μιλώντας στο defencenet.gr σημείωνε ότι «Το ζήτημα της ηγεσίας και της γενικότερης γραμμής του κόμματος είναι πολύ σοβαρό για να μπορέσουμε να το αναλύσουμε με δύο κουβέντες. Ίσως οι εποχές θέλουν κάποια άλλα πράγματα, αλλά αυτά αποτελούν αντικείμενο συζήτησης στους κόλπους του κόμματος».

Η Α.Παπαρήγα, ακολουθώντας ανάλογη γραμμή με το άλλο άκρο του πολιτικού φάσματος, τον Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή(«Μόνοι εναντίον όλων») είναι ελάχιστα ελκυστική για μεγάλες μάζες ψηφοφόρων.

Το 8,5% των περασμένων εκλογών θα μπορούσε να είναι διπλάσιο σήμερα αν ο Περισσός έμοιαζε περισσότερο σε ένα σύγχρονο κόμμα, παρά στην ευρωπαϊκή έκδοση του ΚΚΛΔΒΚ (Κομμουνιστικό Κόμμα Λαϊκής Δημοκρατίας Βορείου Κορέας).

Άλλωστε ήταν και το μοναδικό κόμμα της Ευρώπης που έστειλε συλλυπητήριο τηλεγράφημα όταν πέθανε ο «λαοπρόβλητος ηγέτης» της Βορείου Κορέας, Κιμ Σουνγκ Ιλ.

Την Κυριακή, αν το ΚΚΕ δει την «πλάτη» του ΣΥΡΙΖΑ, τότε θα αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για την, κατά τα άλλα συμπαθή, Αλέκα. Αν όχι, οι εξελίξεις μπορεί να αναβληθούν, αλλά όχι να αποτραπούν…

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ban-BaNk (Greek Version)

Απάτη με παροχή δανείων

Παρά τα φίλτρα και τη συνεχή παρακολούθηση των σχολίων, καμιά φορά μερικά «διαφημιστικά» μηνύματα, εμφανίζονται ως σχόλια, προσφέροντας δάνεια και διευκολύνσεις.

Το φαινόμενο έχει ενταθεί κατά τους τελευταίους μήνες.

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!! Κανένας δεν θέλει να σας δώσει δάνεια. Είναι μέθοδος εξαπάτησης, η λεγόμενη «νιγηριανή απάτη», όπου ο απατεώνας, πείθει το θύμα ότι θα του δώσει κάποιο δάνειο, αλλά για να εκταμιευθεί, θα πρέπει πρώτα το θύμα να πληρώσει κάποια έξοδα φακέλου κλπ

Με λίγα λόγια, ο απατεώνας υπόσχεται ότι θα δώσει π.χ. 10.000 ευρώ δάνειο, αλλά πρώτα το θύμα θα πρέπει να πληρώσει 400 ευρώ τραπεζικά έξοδα.
Εννοείται ότι μόλις το θύμα δώσει τα 400 ευρώ, ο απατεώνας γίνεται άφαντος.

Μεγάλη προσοχή λοιπόν, σε διαφημίσεις αυτού του είδους, που εκμεταλλευόμενες την αγωνία και την απόγνωση των ανθρώπων, στις δύσκολες μέρες που ζούμε, προσπαθούν να εξαπατήσουν και να αποσπάσουν χρήματα.

Προς πλήρη διευκρίνηση του θέματος, το daneiakartes.info κατηγορηματικά δηλώνει ότι:

  1. Σε καμία περίπτωση δεν προσφέρει δάνεια ή παρόμοιες παροχές.
  2. Δεν έχει καμία σχέση με «σχόλια» που διαφημίζουν παροχή νέων δανείων ή μεσολάβηση για  ρύθμιση παλιών, τα οποία έχουν σκοπό να σας εξαπατήσουν.
  3.  Ο μόνος νόμιμος και διαφανής τρόπος λήψης δανείου είναι από τις επίσημες τράπεζες.
  4. Ο μόνος νόμιμος και ασφαλής τρόπος ρύθμισης υφιστάμενου δανείου είναι η διαπραγμάτευση με την ίδια την τράπεζα που το χορήγησε και με κανέναν άλλον. Συνιστάται να έχετε συμβουλευθεί δικηγόρο της εμπιστοσύνης σας.
  5. Σε καμία περίπτωση δεν παρέχει οποιαδήποτε υπηρεσία επί πληρωμή. Σε καμία περίπτωση δεν θα σας ζητήσει χρήματα, κάτω από οποιαδήποτε δικαιολογία.

Να είστε πάντα πολύ καχύποπτοι, εναντίον οποιουδήποτε ζητάει τα προσωπικά σας στοιχεία ή, πολύ περισσότερο, χρήματα, προσφέροντας «μαγικές λύσεις». Μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν.

Google Chrome Browser

Για σωστή ανάγνωση του blog μας, προτιμήστε τον Google Chrome Browser.

Κατεβάστε τον δωρεάν από εδώ:

https://www.google.com/intl/el/chrome/

Η χρήση άλλου browser δεν συνιστάται, διότι πιθανόν να μην μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα κείμενα.

Βοήθεια από Φίλους

Βοηθήστε μας, στέλνοντας άρθρα, δικαστικές αποφάσεις ή νόμους, καθώς και αριθμούς κλήσεις εισπρακτικών εταιριών.