Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

«Όχι» στο κούρεμα δανείων…

Αρνητική και απόλυτη, για τώρα τουλάχιστον, είναι η τρόικα σε οποιονδήποτε υπαινιγμό για περαιτέρω ρυθμίσεις στα δάνεια των Ελλήνων, πολύ δε περισσότερο για σενάρια κουρέματος, σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο.

Η εφημερίδα επικαλείται τραπεζικές πηγές και αναφέρει ότι δεν έχει τεθεί θέμα για ευνοϊκές ρυθμίσεις των δανείων ιδιωτών ή αναδιάρθρωσή τους με διαγραφή μέρους του χρέους για τα πιο αδύναμα νοικοκυριά, στα πρότυπα της Ισλανδίας.


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

5 Σχόλια «Όχι» στο κούρεμα δανείων…

 • rogue

  Εν τάξη. Το πιάσαμε το υπονοούμενο. Μας λένε όχι δεν θα σας κουρέψουμε τα δάνεια, αλλά δεν μας λένε μην κάνετε στάση πληρωμών και μονομερή διαγραφή του χρέους… Τουλάχιστον εγώ αυτό θέλω να καταλάβω. Ας ήταν σαφέστεροι.

 • begar

  Δεν είναι αυτό.

  Επειδή πολλή συζήτηση έχει γίνει για το θέμα και πολλές προεκλογικές ατάκες έπεσαν, αυξήθηκε απότομα ο κόσμος που σταμάτησε να πληρώνει τις δόσεις του.

  Εδώ έχω ακούσει κόσμο να λέει “κρίμα που δεν πήραμε μεγαλύτερο δάνειο, θα κερδίζαμε περισσότερα”.

  Οπότε προσπαθούν να τρομάξουν τον κόσμο.

  Και που το ξέρω εγώ ότι η τρόϊκα έκανε τέτοια δήλωση και δεν είναι κατασκεύασμα των ντόπιων τραπεζιτών;

  • rogue

   Βρε δεν πάει να το έχει πει και ο πάπας. Εγώ επειδή είμαι ανάποδη και δεν μασάω τον φούτσο μου (σωστά έγραψα; τη φούστα μου;) θα το εκλάβω ως “σταματήστε να πληρώνετε”.

 • pantnt30

  Μα είναι τόσο αλήτες τα λαμόγια.
  Κατά τα άλλα , προεκλογικά τις μαλακ… ακούς.
  Φυσικά αν είναι τρύπιο το κεφάλι τους , ας περιμένουν οι τράπεζες να πάρουν τ   ……….  

 • Spiridio

  Αδέρφια, καλησπέρα σας!

  Είναι προφανές πλέον, και ευδιάκριτο σε όλα τα ΜΜΕ εντός, και ΚΥΡΙΩΣ εκτός Ελλάδας, το τί διακυβεύεται στις επερχόμενες Κυριακάτικες εκλογές.

  Αν και έχω ένσταση με την επικρατούσα έννοια της λέξης διακύβευμα, διότι στην πραγματικότητα η ετυμολογία της (δια +κύβος –> δια του κύβου –> μέσω του κύβου) εκτιμώ ότι βρίσκεται στον αρχαιοελληνικό κύβο, το ζάρι. Επομένως, το διακύβευμα υποδηλώνει κάτι που θα επιλεγεί μέσω ενός ζαριού, δηλαδή, από την τύχη! Διαφωνώ λοιπόν, διότι η αντιμνημονιακή επιλογή της Ελλάδας δεν είναι καθόλου τυχαία, και βασισμένη … σε ένα ζάρι …!

  Επανέρχομαι λοιπόν στην ουσία του σχολίου μου, για να επιστήσω την προσοχή σας … στη μυρωδιά που πλανάται στον αέρα, πάνω από ΟΛΟ τον πλανήτη! Είναι η μυρωδιά του φόβου και του “θανάτου”, για αυτό που πιθανότατα θα προέλθει από το εκλογικό αποτέλεσμα … στην Ελλάδα!

  Στην αρχαιότητα ήταν η συνηθισμένη μυρωδιά που απλωνόταν πάνω από τις αρχαιοελληνικές οπλιτικές φάλαγγες, τις περσικές μυριαρχίες, τις Ρωμαϊκές λεγεώνες, κλπ, που ήταν έτοιμες να εμπλακούν σε ένα θανατηφόρο εναγκαλισμό στη μάχη.
  Η ανεξέλεγκτη αφόδευση, το κάτουρο, ο ιδρώτας των ανδρών, η “σιδερίλα” των όπλων και πανοπλιών, η σκόνη, η αγωνία, το άγχος, ανακατεύονταν και δημιουργούσαν πριν τη μάχη, αυτή τη μυρωδιά του φόβου, του θανάτου ….

  Η ίδια ακριβώς μυρωδιά πλανάται στον αέρα αυτές τις μέρες, πάνω από τράπεζες, από αγορές, από τοκογλύφους, από αμαρτωλά κράτη, από δανειστές, από … κάθε λαμόγιο! Ξέρετε γιατί?
  Διότι κάθε μέρα έρχεται όλο και πιό κοντά, όλο και πιό σίγουρα, ένα νέο τεράστιο κούρεμα του Ελληνικού χρέους!

  Δημόσιου και ιδωτικού!

  Η Ελλάδα ΔΕΝ βγήκε, ούτε πρόκειται ΠΟΤΕ να βγει από το κάδρο της Ιστορίας!
  Την Κυριακή ας ξαναγράψουμε την Ιστορία, … ωραίοι ως Έλληνες …!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>