Ένα μεγάλο, πατριωτικό ΟΧΙ τώρα

Ποιος είναι ο Σόιμπλε, ποιοι είναι οι Ολλανδοί, φώναζε χθες αγανακτισμένος ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ.Παπούλιας μετά από αυτή την κτηνώδη συμπεριφορά Γερμανών, Ολλανδών, Φιλανδών απέναντι στη χώρα μας που την εξευτελίζουν καθημερινά, την ποδοπατάνε, τη μαγαρίζουν με την περιφρονητική στάση τους απέναντι στο λαό μας και την ιστορία μας.

Ο Σόιμπλε θα ήταν ίσως ο άξιος συνεχιστής των γκαουλάιτερ στα στρατόπεδα θανάτου του Άουσβιτς και της Τρεμπλίνκα. Στη δική μας περίπτωση απλά δεν χρησιμοποιεί δηλητηριώδη αέρια σε θαλάμους για να σκοτώσει τα αθώα θύματα, αλλά μέτρα και αποφάσεις ενός οικονομικού πογκρόμ που οδηγούν στην εξόντωση το λαό μας.

Δεν θα μας αφήσουν να σηκώσουμε κεφάλι και αναρωτιέμαι μήπως είναι η ώρα ενός δικού μας πατριωτικού ελληνικού ΟΧΙ στο Eurogroup της Δευτέρας.

«Έχω ένα όνειρο» όπως έλεγε πριν από χρόνια ο μεγάλος οραματιστής της ελευθερίας και της δημοκρατίας, Μάρτιν Λούθερ Κινγκ στην Αμερική – λίγο πριν τον σκοτώσει το αμερικανικό παρακράτος.

Και το δικό μου όνειρο είναι το σαββατοκύριακο να σηκώσουμε όλοι στα σπίτια μας μια ελληνική σημαία και με κάθε τρόπο, ειρηνικό κι όχι καίγοντας μαγαζιά και τράπεζες να πούμε ένα μεγάλο εθνικό ΟΧΙ στους ληστές της ζωής μας δίνοντας έτσι το πράσινο φως στον Βενιζέλο να πάει Δευτέρα στο Eurogrοup και να τους πει ένα ωραιότατο άι σιχτίρ

Και να τους πάρουμε μετά μαζί μας στην κόλαση

www.newsbomb.gr

2 σχόλια σχετικά με το “Ένα μεγάλο, πατριωτικό ΟΧΙ τώρα”

  1. ασε ρε καρολε τους λεονταρισμους τωρα. ειναι παρα παρα πολυ αργα τωρα.οι τζαμπα μαγκες πεθαναν ΜΟΛΙΣ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΛΕΟΝ ΑΦΙΣΒΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΤΙΜΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΤΑΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ(γιατι ΔΕΝ ΣΑΣ εχουν καμμια εμπιστοσυνη)ΒΓΗΚΕΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΠΡΟΣΒΛΗΘΗΚΕΣ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ…. ΑΡΧΙΨΕΥΤΑΡΕ ΜΟΛΙΣ ΑΚΟΥΣΕΣ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙΣ ΒΓΗΚΕΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟΝ ΜΑΓΚΑ… ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ(εχουμε παλι ραντεβου-εγω θα ειμαι εκει σε περιμενω)

  2. Καλημέρα!Μίλησε και έκανε δηλώσεις ο ανύπαρκτος-αόρατος-άψυχος Παπού(ς)-λιας.Του επιτρέψανε ή αγανάκτησε και καλά?Εφαγε πολύ κράξιμο και ήρθε η ώρα να αποκαταστήσει την τιμή του ως πατριώτη και αγωνιστή?Δεν τρωμε πια ,χορτάσαμε ή μάλλον μπουχτήσαμε απο τα σάπια που μας τάισαν τόσα χρόνια.Ο καθένας θα προσπαθει πλέον να αποστασιοποιηθεί και να φτιάξει το όνομά του.Αλλά ο λαός τους βλέπει αγέλη και τους έχει στο ίδιο καζάνι.Δεν διακρίνει πια καλούς,δεν πείθετε.Κάνατε όλοι τραγικό λάθος να πιστεύτε ότι θα μείνετε ενωμένοι και αλώβητοι θα συνεχισετε να κοροϊδεύετε τον κόσμο.Ο κόσμος ξύπνησε και καραδοκεί.Ερχεται  όπου νάναι η ώρα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *