Έξαλλος ο Σαμαράς για το χθεσινό φιάσκο στο Αιγάλεω!

Μαζέψαν κομματόσκυλα απο όλη την Αττική και το γήπεδο δεν γέμισε. Ας είναι καλά το Mega που τον σπρώχνει όσο μπορεί!

Βρίζει τους πάντες ο Σαμαράς για την χθεσινή αποτυχία στο Αιγάλεω. Σύμφωνα με πληροφορίες μας τα έχει πάρει άγρια με τον γραμματέα Οργανωτικού Κ.Ζωντανό και τον τέως δήμαρχο Αιγάλεω Δ.Καλογερόπουλο.

Η χθεσινή ομιλία Σαμαρά στο Αιγάλεω ήταν μια αποτυχία μίας που σε ένα γήπεδο που χωράει 1000λιους ανθρώπους όλους, όλους δεν κατάφεραν να το γεμίσουν…

Ο Σαμαράς είναι έξαλλος και με το γραφείο τύπου μιας που δεν κατάφεραν να το παίξουν επικοινωνιακά ούτε καν στο διαδίκτυο. Περαστικά Αντώνη και που είσαι ακόμα!

dimotikosafari.blogspot.com

4 σχόλια σχετικά με το “Έξαλλος ο Σαμαράς για το χθεσινό φιάσκο στο Αιγάλεω!”

  1. Εγώ δεν πιστεύω ότι είναι έτσι τα πράγματα όλοι θέλουν να ψηφίσουν τον Αντώνη τον Σαχλαμάρα ή Κομανέτση ή κολωτούμπα. το σωτήρα του 13ου και 14ου μισθού τις πίνας της εξαθλίωσης της επαιτείας της ανέχειας. Είναι ντροπή σου μωρέ Αντώνη για μια φιλοδοξία να έχεις τόσο αίμα στα χέρια σου. μέρες που είναι.

  2. Αυτα ειναι μονο η αρχη.
    Απ’ οτι φαινεται αρνειται να καταλαβει ο τυπος οτι θα περασει την υπολοιπη ζωη του στη φυλακη οπως η Μαρια Αντουανετα αρνουνταν να καταλαβει οτι οι επαναστατες ηθελαν να την αποκεφαλισουν.

    1. ΡΑ, Από το στόμα σου και στου θεού του αυτί μακάρι να ξεβρομίσει ο τόπος από τέτοιους και τη ζωή μου δίνω. Η χώρα έχει ανάγκη βιολογικό βουλευτικό καθαρισμό Δεν μας αξίζει να ζούμε σε αυτό το χάλι.

      1. Aδερφε μου μπορει να ζουμε δυσκολες εποχες αλλα θα ξημερωσει μια αλλη Ελλαδα νομιζω … πιο ωριμη τουλαχιστον.
        Αυτο σημαινει οτι θα μπουν ορισμενα πραγματα στη θεση τους γιατι ο κοσμος δεν θα ανεχεται επιπλεον ανοησιες απο δω και περα … θα ειναι ηδη χορτατος απο τετοια φρουτα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *