Έρχεται νέος λογαριασμός για 370.000 ιδιοκτήτες ακινήτων

Με τρία χρόνια καθυστέρηση και μετά από αλλεπάλληλες παλινωδίες, αστοχίες, λάθη και καθυστερήσεις, το υπουργείο Οικονομικών δηλώνει πλέον έτοιμο για να ταχυδρομήσει τα υπόλοιπα εκκαθαριστικά του ενιαίου τέλους ακινήτων για το… 2009!

Όπως δήλωσε πριν από λίγο ο γ.γ του ΚΕΠΥΟ Χάρης Θεοχάρης στο περιθώριο ενημερωτικής ημερίδας της πανελλήνιας ένωσης φοροτεχνικών, τα σημειώματα που θα ταχυδρομηθούν τον επόμενο μήνα από τη γενική γραμματεία πληροφοριακών συστημάτων είναι 370.000.

Πρόκειται για μια διαδικασία η οποία έχει καταντήσει «το γεφύρι της Άρτας» για το υπουργείο Οικονομικών, καθώς λόγω διαφόρων λόγων και αγκυλώσεων το ΚΕΠΥΟ δεν είχε καταφέρει να ολοκληρώσει το συγκεκριμένο έργο στην ώρα του.

Θυμίζουμε άλλωστε ότι πέραν των σημειωμάτων του ΕΤΑΚ το 2009 οι φορολογούμενοι ακόμα δεν έχουν λάβει τα εκκαθαριστικά του φόρου ακίνητης περιουσίας του 2010 και 2011, ενώ περιμένουν να πληρώσουν και το ειδικό τέλος ακινήτων, μέσω της ΔΕΗ και για τη φετινή χρονιά, με το γνωστό αλαλούμ μεταξύ των αρμόδιων (;) υπηρεσιών.

Ν.Ν.

24h NewsRoom

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *