Ανακοίνωση του Σύνδεσμου Εθνικής Ενότητας

Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ είναι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ κομματικός συνδυασμός που ιδρύθηκε το έτος 2011 από απόστρατους αξιωματικούς των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας και έχει την έδρα του στην οδό Ναυαρίνου αρ. 17 στην Αθήνα και πάνω από 20 γραφεία σε όλη την Χώρα.

Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ δεν έχει καμία σχέση με τις αναγνωρισμένες Ενώσεις Αποστράτων Αξιωματικών (ΝΠΔΔ) ή οποιαδήποτε άλλη ένωση αξιωματικών.

Κυρίως δεν έχει καμία σχέση με τυχόν κομματικό ή συνδικαλιστικό συνδυασμό ή φορέα που δηλώνει ή παραπλανητικά εμφανίζεται ως κόμμα αποστράτων.

Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ, αναγκάζεται να δηλώσει εγγράφως την παραπάνω θέση και να εκφράσει την έντονη διαμαρτυρία του, διότι συγκεκριμένος νεοσχηματισθείς κομματικός συνδυασμός με το όνομα «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ», επανειλημμένα και μεθοδευμένα αφήνει να διαρρέουν πληροφορίες στα ΜΜΕ και σε blogs, -σε κάθε περίπτωση δε, δεν διαψεύδει τις σχετικές ειδήσεις παρά αφήνει να πλανάται η λανθασμένη εντύπωση- για δήθεν συνεργασία του με το δήθεν κόμμα αποστράτων, καίτοι γνωρίζουν οτι δεν υπάρχει κόμμα με αυτό το όνομα και ότι ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ, το μόνο κόμμα αποστράτων, πιστό στην τήρηση των αρχών του ΕΧΕΙ ΑΠΟΡΡΙΨΕΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΕ ΠΡΩΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ.

Κάθε σχετική πληροφορία που τεχνηέντως διαρρέεται είναι τουλάχιστον ανακριβής και αποτελεί δείγμα έλλειψης ήθους.
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ με ανθρώπους του κατεστημένου πολιτικού συστήματος δεν είχε, ούτε θέλει να έχει τίποτα κοινό.
Όλους αυτούς τους βολεμένους, που είτε ένοχα σιωπούν είτε φωνάζουν για να ξαναβολευτούν ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ τους αποκηρύσσει. Η νέα αρχή δεν μπορεί να γίνει με ημίμετρα, μετανοημένους και συμβιβασμένους και ήδη ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ κατεβάζει πλήρεις συνδυασμούς σε όλη την Επικράτεια χωρίς ανάγκη καμίας συνεργασίας.

www.syndesmosee.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *