Αντιδράσεις για τα μέτρα ασφαλείας στις παρελάσεις

Αντιδράσεις από ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ και Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών έχουν προκαλέσει τα αυστηρά μέτρα ασφαλείας που θα τεθούν σε εφαρμογή για τις παρελάσεις της 25ης Μαρτίου.

«Και η κυβέρνηση βολεύεται με την ένταση της καταστολής και οι προβοκάτορες της έδωσαν τη δυνατότητα να τη χρησιμοποιεί όχι μόνο κατά των προβοκατόρων, αλλά και κατά του κινήματος. Δεν εγκρίνουμε τις προβοκάτσιες, όποιος θέλει να τιμήσει την παρέλαση πρέπει να την τιμήσει σωστά και να αποκλείσει τις προβοκάτσιες» δήλωσε η γ.γ. του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα.

Από την πλευρά του ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει  ότι «τα πρωτόγνωρα μέτρα ασφαλείας και καταστολής, αλλά και η γενικότερη καλλιέργεια ενός κλίματος τρομολαγνείας πριν από τις εκλογές έχει συγκεκριμένη πολιτική στόχευση, να τρομοκρατήσει τον κόσμο, να επιχειρήσει ενδεχόμενα προβοκάτσιας, να στοχοποιήσει την αριστερά και τους κοινωνικούς αγώνες».

Τέλος το Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών σε ανακοίνωσή του τονίζει ότι «χιλιάδες αστυνομικοί, σιδερένιοι φράκτες, απαγορεύσεις που θυμίζουν άλλες εποχές, αποκλεισμοί των Πολιτών, μέχρι και έλεγχοι αστυνομικών ταυτοτήτων, συνθέτουν το σκηνικό που στήνει η Κυβέρνηση για τον εορτασμό της εθνικής επετείου. Αφού πιστεύουν ότι εργάζονται υπέρ της χώρας γιατί φοβούνται; Και γιατί δημιουργούν σκηνικό έντασης;»

topontiki.gr

2 σχόλια σχετικά με το “Αντιδράσεις για τα μέτρα ασφαλείας στις παρελάσεις”

  1. Εγώ πάλι τα βρίσκω μια χαρά τα μέτρα.

    Είναι ζωντανή ομολογία ότι έχουμε δικτατορία που φοβάται την οργή του λαού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *