«Αντισυνταγματικό και τοκογλυφικό το Μνημόνιο»

Επανακρατικοποίηση της Τραπέζης της Ελλάδος, ίδρυση νέα Ελληνικής Επενδυτικής Τράπεζας με κεφαλαιοποίηση 500 εκατ. ευρώ για να διασωθεί η ελληνική περιουσία από το αγγλικό δίκαιο και εκδίωξη του Πολ Τόμσεν από τη χώρα είναι μερικές από τις θέσεις του Πάνου Καμμένου για την οικονομία την επομένη των εκλογών του 2012 όπως τις παρουσίασε μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ…

Ο κ. Καμμένος έκανε λόγο για δικαίωσή του στις υποθέσεις Siemens και Τσοχατζόπουλου: «Μετά από 19 χρόνια βρήκαν την υπόθεση Τσοχατζόπουλου, ενώ με κατηγορούσαν για σενάρια συνωμοσίας και μού έκαναν μηνύσεις. Στην υπόθεση Siemens μετά από 18 χρόνια. Ο κ. Μαντέλης που μού έκανε μηνύσεις και αγωγές παραδέχθηκε ότι πήρε μαύρα λεφτά όπως και ο κ. Τσουκάτος» δήλωσε μεταξύ άλλων.

«Εγώ μπήκα στη ΝΔ του Κωνσταντίνου Καραμανλή την Ευρώπη των εθνών – κρατών μια Ευρώπη που ανατρέπεται, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ είναι συνέταιροι στο όνομα του φεντεραλισμού, και είμαστε όλοι οι υπόλοιποι. Όσα λένε για μισθούς και συντάξεις είναι ψέματα. Η μεταπολίτευση τελείωσε. Δεν υπάρχει δυνατότητα συνεργασίας με αυτούς» πρόσθεσε.

Για τον ΣΥΡΙΖΑ είπε πως συμφωνούν σε κάποια θέματα όπως η διαγραφή του επαχθούς χρέους, τονίζοντας πως σε άλλα θέματα διαφωνούν κάθετα, όπως η μετανάστευση και τα εθνικά θέματα.

Ο πρόεδρος των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» ανέφερε ότι το κόμμα του έχει ISO για τις χορηγίες χρημάτων από τους πολίτες. «Είτε με κουπόνι σφραγισμένο από την εφορία, είτε μέσω PayPal με απόλυτη διαφάνεια οι πολίτες μπορούν να δίνουν μέχρι 100 ευρώ. Θα τα δώσουμε μετά τις εκλογές πίσω τα λεφτά, όταν πάρουμε την κρατική επιχορήγηση» τόνισε.

Ο κ. Καμμένος μίλησε για απελευθέρωση της χώρας από τα δεσμά των μνημονίων και των τοκογλύφων που έχουν ως στόχο τη δήμευση της δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας. «Αν στον επόμενο μήνα δεν διώξουμε τον Τόμσεν και τους υπαλλήλους του, αρχίζουν οι κατασχέσεις σπιτιών από την πρώτη κατοικία με αγγλικό δίκαιο» υποστήριξε και χαρακτήρισε εκ νέου το μνημόνιο «άκυρο, αντισυνταγματικό και παράνομο».

«Βλέπουμε δικαστές να πηγαίνουν σε πολιτικά κόμματα κατά παράβαση του άρθρου 19 του Συντάγματος», πρόσθεσε, αφήνοντας αιχμές για τον επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας της ΝΔ Χαράλαμπο Αθανασίου.

kafeneio-gr.blogspot.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *