Αποκάλυψη απο κορυφαίο στέλεχος της ΝΔ: “Θα αναγκαστούμε να συγκυβερνήσουμε με το ΠΑΣΟΚ. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος”

Είναι τελειωμένο το θέμα συγκυβέρνησης ΝΔ/ΠΑΣΟΚ. Κορυφαίο στέλεχος της ΝΔ ο οποίος είναι πολύ κοντά στον Αντώνη Σαμαρά, μας αποκάλυψε σε μια off-the-record συζήτηση οτι η συγκυβέρνηση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ είναι αναπόφευχτη και θα συνεχιστεί και μετά τις εκλογές.

“Με τα ποσοστά που θα λάβουμε στις εκλογές, δεν μας φτάνει ούτε η Ντόρα, ούτε το ΛΑΟΣ για να κυβερνήσουμε! Αναγκαστικά θα συμπράξουμε με το ΠΑΣΟΚ για να “επιβιώσουμε” πολιτικά και να περάσουμε όλες τις μεταρρυθμίσεις κάτι που άλλωστε επιθυμούν και οι εταίροι μας!”

Μάλιστα δεν παρέλειψε να εκτιμήσει οτι ο επόμενος πρωθυπουργός θα είναι ο Αντώνης Σαμαράς με αντιπρόεδρο τον Βαγγέλη Βενιζέλο τονίζοντας οτι δεν υπάρχει περίπτωση να παραμείνει σε αυτή την θέση ο Λουκάς Παπαδήμος.

Όσο για τις δηλώσεις του Αντώνη Σαμαρά που απέκλεισε οποιοδήποτε ενδεχόμενο για συγκυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ. Ο κορυφαίος πολιτικός της ΝΔ μας απάντησε με ενα πλατύ χαμόγελο!
Μάλλον θα θυμήθηκε το παρελθόν και τις δεκάδες οπισθοκυβήσεις του πρόεδρου του!

Η δικιά μας απορία: Είναι σίγουροι εκεί στη Συγγρού οτι η σύμπραξη με το ΠΑΣΟΚ μετά τις εκλογές θα τους φτάσει για να κυβερνήσουν;;; Πολύ αμφιβάλλουμε!

tro-ma-ktiko.blogspot.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *