Βράζει η Βουλή για τον βουλευτή που έβγαλε 1 εκατ. ευρώ από τη χώρα – Ζητούν από τον Πετσάλνικο να αποκαλύψει το όνομά του

– «Δε γίνεται να στοχοποιούμαστε όλοι για έναν» λένε
– Έξι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ πήγαν ήδη να δουν τον Πετσάλνικο αλλά… δεν τον βρήκαν στο γραφείο του στη Βουλή
– Δεν αποκλείεται να καταθέσουν γραπτό αίτημα για αποκαλυφθεί το όνομα του βουλευτή

Η αποκάλυψη πως τον περασμένο Μάιο βουλευτής, άγνωστο ποιος, άγνωστο ποιου κόμματος, έβγαλε από τη χώρα καταθέσεις 1 εκατομμυρίου ευρώ, έχει προκαλέσει σάλο. Όχι μόνο στη Βουλή αλλά και στην κοινωνία.

Γιατί το πρώτο πράγμα που σκέφτεται ο απλός πολίτης είναι πως και γιατί ένας βουλευτής, ένας εκλεγμένος από το λαό πολιτικός, βγάζει τα λεφτά του από τη χώρα, την ώρα που εκείνη δοκιμάζεται, που ο κόσμος βλέπει να του κόβουν μισθούς, συντάξεις, επιδόματα.

Το πιθανότερο είναι ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος έκανε ό,τι έκανε νόμιμα. Αλλά αυτό λίγο νοιάζει τους πολίτες. Την ώρα που η κοινωνία «βράζει», που στοχοποιεί τους βουλευτές, η αποκάλυψη έρχεται να ρίξει λάδι στη φωτιά. Και την… ανάφλεξη προσπαθούν να προλάβουν οι υπόλοιποι βουλευτές.

Αυτό που ακούγεται τις τελευταίες ώρες στους διαδρόμους και στα πηγαδάκια της Βουλής είναι πως «δε γίνεται να γινόμαστε όλοι στόχος για έναν». Και αυτό που θέλουν είναι να δοθεί το όνομα του βουλευτή στη δημοσιότητα.

Το πρωί της Τετάρτης, μάλιστα, έξι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ προσπάθησαν να μιλήσουν γι’ αυτό στον πρόεδρο της Βουλής, Φίλιππο Πετσάλνικο.

Ο Οδυσσέας Κωνσταντίνοπουλος, η Νάντια Γιαννακοπούλου, ο Μιχάλης Κατρίνης, ο Θανάσης Οικονόμου, ο Φραγκίσκος Παρασύρης και η Αφροδίτη Παπαθανάση πήγαν στο γραφείο του κ. Πετσάλνικου για να του ζητήσουν να δώσει στη δημοσιότητα το όνομα του βουλευτή.

Ο πρόεδρος της Βουλής, όμως, δε βρισκόταν στο γραφείο του και δεν άφησαν γραπτό αίτημα, τονίζοντας πως ήθελαν να του μιλήσουν προσωπικά. Δεν αποκλείεται, πάντως, τις επόμενες ώρες να καταθέσουν γραπτό αίτημα στον κ. Πετσάλνικο.

www.newsit.gr

Ένα σχόλιο σχετικά με το “Βράζει η Βουλή για τον βουλευτή που έβγαλε 1 εκατ. ευρώ από τη χώρα – Ζητούν από τον Πετσάλνικο να αποκαλύψει το όνομά του”

  1. Ναι τα καημένα, τους θίξαμε την τιμή και την υπόληψη.

    Εγώ πάλι βράζω που ο δικός μου μισθός διαρκώς μειώνεται, αλλά ο δικός τους παραμένει σταθερός. Αλλά εκεί δεν θίγεται η τιμή τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *