Δεν πληρώνω, δεν πληρώνω…

Προς τα ‘κει πάμε. Ήδη τον Σεπτέμβριο, οι ξεζουμισμένοι από τις μειώσεις μισθών και συντάξεων αλλά και την βαριά φορολογία πολίτες, δεν μπόρεσαν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους προς την εφορία. Τα παλιά και νέα φέσια, σύμφωνα με τους πίνακες που παρουσίασε ο Παππούς στο MEGA, ξεπερνούν τα 80 δις.

Τον Οκτώβριο, το φέσι θα μεγαλώσει, καθώς έρχονται ο ΕΝΦΙΑ (πρέπει να πληρωθεί μέχρι τέλος Οκτωβρίου) και τα τέλη κυκλοφορίας.

Τι να λάβεις αγαπητό κράτος και – καρούμπαλε – Τρύφωνα από το μη έχοντα;..

3 σχόλια σχετικά με το “Δεν πληρώνω, δεν πληρώνω…”

  1. Όποιος πληρώνει ΕΝΦΙΑ και γενικώς φόρους, πρόστιμα, κλπ. είναι συνεργός στα εγκλήματα των προδοτικών κυβερνήσεων μας…

    Έχω λάβει την απόφαση από πολύ νωρίς…και δεν πληρώνω μία!

    Εγώ συνεργός στα ειδεχθή εγκλήματα εναντίον του λαού και της όποιας Δημοκρατίας είχαμε, δεν πρόκειται να γίνω!

    Προς το παρόν…ΕΝΦΙΑ, φόρο εισοδήματος και πρόστιμα!
    Αν τυχόν σκεφτούν και κάτι άλλο που νομίζουν ότι με αφορά…θα το προσθέσω κι αυτό στη λίστα μου!!!

    Κι αν μπορώ αποφεύγω και έμμεσους φόρους και χαράτσια!
    Συνεργάτες είναι κι όσοι, για παράδειγμα, καπνίζουν τα “νόμιμα” φορολογημένα τσιγάρα!

    Επίσης ζητάω να μη μου κόβουν απόδειξη, οι φουκαράδες επαγγελματίες και μαγαζάτορες που παλεύουν να επιβιώσουν!

    Δεν υπάρχουν νόμιμοι φόροι…που λεηλατώνται από παράνομες κυβερνήσεις και τοκογλύφους! Τελεία και παύλα!
    Το αν ΔΕΝ το κατάλαβε αυτό…η μεγάλη πλειονότητα των (αμόρφωτων δυστυχώς) Ελλήνων…δε με ενδιαφέρει και δε με αφορά…όπως δεν ενδιαφέρει και δεν αφορά και την Αλήθεια, τη Δικαιοσύνη και την Ελευθερία…εάν τις εκτιμούμε και νοιαζόμαστε γι αυτές!!!

    1. Συγχαρητήρια συνονόματε. Ακριβώς την ίδια στάση έχω αποφασίσει και τηρώ κι εγώ από το 2011. Δυστυχώς όμως τα πρόβατα πάνε και πληρώνουν και έτσι αποθρασύνονται οι εισπράκτορες και το κυριότερο διατηρούνται στην καρέκλα τους. Το έχω ξαναγράψει πριν ένα-δύο χρόνια εδώ μέσα. Η μόνη αποστολή των Ελληνικών κυβερνήσεων είναι η είσπραξη. Όσο τη φέρνουν εις πέρας, συνεχίζουν…Στο χέρι μας είναι να τους αναχαιτίσουμε. 10 μέρες αν κάναμε όλοι μαζί στάση πληρωμών, θα ήταν αρκετές. Αλλά άντε να πείσεις όλους αυτούς που βλέπουν ειδήσεις στο Mega, Ant1, Sky κ.λ.π

  2. Μακάρι να μπορούσαμε όλοι να κάνουμε το ίδιο. Αλλά είναι ο φόβος βλέπετε.Ότι κάποια στιγμή θα τα βρούμε μπροστά μας.Όχι ότι κι εγώ τα έχω πληρωμένα όλα.Το παλεύω αλλά δεν το βλέπω για πολύ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *