Δεσμεύεται η περιουσία της Β. Σταμάτη

Ελεύθερη χωρίς κανέναν περιοριστικό όρο αφέθηκε η δικηγόρος Μαρία Ταλίτα Τσεκούρα, νόμιμη εκπρόσωπος της υπεράκτιας εταιρείας Nobilis, η οποία εμπλέκεται στην υπόθεση του μαύρου χρήματος με πρωταγωνιστή τον Άκη Τσοχατζόπουλο.

Η δικηγόρος αρνήθηκε ενώπιον του ανακριτή τις κατηγορίες και υποστήριξε ότι δεν συμμετείχε καθόλου στην οικονομική και εμπορική δραστηριότητα της εταιρείας.

Σε λίγο αναμένεται να ξεκινήσει η απολογία του Παναγιώτη Σταμάτη ενώ εμπλοκή έχει σημειωθεί με την απολογία της Βίκυς Σταμάτη, η οποία κατέθεσε αίτημα εξαίρεσης κατά του ανακριτή, καθώς στην καινούργια διάταξη για δέσμευση των περιουσιακών στοιχείων που εξέδωσε εκφράζει, κατά την κατηγορουμένη, κρίση ότι έχει τελέσει το αδίκημα.

Εξαιτίας αυτού η κ. Σταμάτη ζήτησε την εξαίρεσή του για λόγους μεροληψίας. Επ’ αυτού αναμένεται η απόφαση του Δικαστικού Συμβουλίου ενώ ήδη ο Εισαγγελέας έχει ζητήσει την απόρριψη της αίτησης.

Επισημαίνεται ότι η κ. Σταμάτη έχει προσφύγει και στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο υποστηρίζοντας ότι παραβιάζεται το τεκμήριο αθωότητας της.

www.euro2day.gr

11 σχόλια σχετικά με το “Δεσμεύεται η περιουσία της Β. Σταμάτη”

      1. Εμενα παντως μου θυμιζουν φυλη μικρων νανων με μεγαλες πουτσες που το νοημα της ζωης τους ειναι να γαμανε τραπεζιτες ….. eheheheh …..

          1. Ξέρεις τι γίνεται; Απαντάω στον εαυτό μου και χάνω το ατού της αυτόματης διόρθωσης. (Έπεισα κανέναν;)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *