Επική κατάρρευση της Ηλιακής/Αιολικής Απάτης! Χρεωκόπησε επίσημα το Solar Trust of America, το μεγαλύτερο Ηλιακό Πάρκο/Fund του κόσμου!

από το αλλενάκι

Επική κατάρρευση της Ηλιακής/Αιολικής Απάτης! Χρεωκόπησε επίσημα το Solar Trust of America, το μεγαλύτερο Ηλιακό Πάρκο/Fund του κόσμου, εικονικής αξίας εγγυήσεων 21 δις δολ.! Μετά τη Solyndra, που ήταν μόνο το ορεκτικό. Γονική εταιρεία με 70% η Solar Millennium AG (DB)!

Αφιερώνεται στον Αρχαιοπτέρυγα

 Αποκαλυπτικό δημοσίευμα του Zerohedge! Thanx Tyler. Το 70% του Ηλιακού Πάρκου/Ηλιακού Fund με το πομπώδες όνομα Solar Trust of America κατείχαν Γερμανοί με την Solar Millennium AG (διάβαζε Ντόιτσε Μπανκ) από κοντά με -ποιά άλλη-τη Citi
Χρεωκοπούν το ένα μετά το άλλο τα ηλιακά πάρκα-ηλιακά funds χορήγησης “ηλιακών” δανείων! Στην Αμερική αυτό. Στην Ελλάδα ας ελπίσουμε ειδικά για την περίπτωση αυτή, τα γεγονότα να μην ακολουθήσουν τη “νομοτέλεια” που θέλει “τις παγκόσμιες εξελίξεις να έρχονται στη χώρα μας με 20ετή χρονοκαθυστέρηση”.
Αν κρίνουμε από την ταχύτητα μετάδοσης της κρίσης του 2008, έχουμε ακόμα ελπίδες να μην αλωθεί και καταστραφεί η Ελλάδα από Ανεμογεννήτριες και Φωτοβολταϊκά, ισοπεδωθούν και ξεκοιλιαστούν τα βουνά μας και τα νησιά μας, εκχερσωθούν οι πεδιάδες και εκριζωθούν οι εναπομείνασες καλλιέργειες με αναπόδραστη συνέπεια το ΛΙΜΟ του ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΜΑΣ!

http://wp.me/prC3F-48s

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *