Επιχείρηση «Δολοφονία Χαρακτήρος»

Η «Δολοφονία χαρακτήρα» αναφέρεται στην πράξη των ατόμων ή των ομάδων που προσπαθούν σκόπιμα να επηρεάσουν την εικόνα και τη φήμη ενός ιδιαίτερα σημαντικού προσώπου, με τέτοιο τρόπο ώστε η κοινή γνώμη, ο λαός στην προκειμένη περίπτωση, να αναπτύξει εξαιρετικά μια αρνητική αντίληψη για το παραπάνω αυτό σημαντικό άτομο.

Από τη φύση της, περιλαμβάνει τη σκόπιμη υπερβολή ή το χειρισμό των γεγονότων για να παρουσιάσει μια αναληθή εικόνα του προσώπου που αποτελεί στόχο και είναι αποδέκτης αυτής της κακόβουλης ενέργειας.

Στην πράξη, η δολοφονία χαρακτήρα αποτελείται συνήθως από τη διάδοση φημών και σκόπιμη παραπληροφόρηση στα θέματα σχετικά με την ηθική κάποιου, ακεραιότητα, φήμη, και υγεία.

Στην πολιτική, ίσως η πιο κοινή μορφή δολοφονίας χαρακτήρος είναι η διάδοση των ισχυρισμών ότι ένας πολιτικός είναι είτε ψεύτης είτε άρρωστος και επομένως επικίνδυνος και ακατάλληλος.

Η δολοφονία χαρακτήρων από το σύστημα είναι μια παλιά και δοκιμασμένη μέθοδος. Το σύστημα προστατεύει τα κεκτημένα του όταν νιώσει ότι αυτά απειλούνται.

Και όταν κάποιοι έχουν την εντιμότητα και την τόλμη να θέσουν τα συμφέροντα του τόπου πάνω από εκείνα του συστήματος εκτελούνται με συνοπτικές διαδικασίες.

Σύμφωνα με απόλυτες επιβεβαιωμένες πληροφορίες μια τέτοια επιχείρηση «Δολοφονίας Χαρακτήρος» βρίσκεται σε εξέλιξη, εδώ και δύο εβδομάδες, με στόχο τον Αντώνη Σαμαρά. Ο Σαμαράς δεν έκλεψε, δεν καταχράστηκε, αποτελεί υπόδειγμα οικογενειάρχη, αγαπάει τον τόπο του και η προσωπικότητά του αναγνωρίζεται στο εξωτερικό. Διαθέτει και πολιτικό πολιτισμό και ηγετική φυσιογνωμία Με άλλα λόγια ο Αντώνης Σαμαράς αποτελεί δύσκολο αντίπαλο που οι πληρωμένες κατευθυνόμενες δημοσκοπήσεις δύσκολα μπορούν να τον πλήξουν.

Επομένως, καταφεύγουν στη πολύ γνώριμη, στην Κοινωνική Ψυχολογία στρατηγική, «Δολοφονία Χαρακτήρος». Όταν, δηλαδή, δεν μπορείς να πυροβολήσεις τον αντίπαλό σου, ή όταν δεν μπορείς να ρίξεις λάσπη, γιατί ο αντίπαλός σου δεν σου δίνει καμιά τέτοια δυνατότητα, που να σε κάνει αξιόπιστο, τότε προσπαθείς να τον δολοφονήσεις ως προσωπικότητα. Επιστρατεύουν γι’ αυτό ανθρώπους «κύρους»: εκπαιδευτικούς, καθηγητές, ανθρώπους των ΜΜΕ. Τα ονόματα τους γνωστά στο Antinews. Τα πληρωμένα αυτά υποκείμενα (βλέπε «καθηγήτρια πανεπιστημίου» με αρχικά ονόματος Α.Μ), διαδίδουν: «… ο Α. Σαμαράς έχει εμμονές στο να γίνει πρωθυπουργός…». Το πετούν έτσι, στη συζήτηση, στα καφέ, και σε φιλικές συγκεντρώσεις, ποντάροντας στην ανασφάλεια και την κρισιμότητα που βιώνουμε.

Έχει «εμμονές» ο Α. Σαμαράς διότι ως ηγέτης της πατριωτικής παράταξης, αγωνίζεται να οδηγήσει σταθερά τη χώρα σε έξοδο από την κρίση. Έχει «εμμονές» διότι αγωνίζεται να απαλλάξει το λαό από την τιμωρία και καταδίκη του από το ΠΑΣΟΚ που προκάλεσε την αδυναμία ανάπτυξης, την οικονομική κατάρρευση και τη συνεχιζόμενη υπερχρέωση.

Δεν έφεραν τα αναμενόμενα αποτελέσματα οι κατασκευασμένες δημοσκοπήσεις και η προηγούμενη λάσπη. Γιατί ο Αντώνης Σαμαράς, ανέλαβε, για το καλό αυτού του τόπου, το προσωπικό πολιτικό ρίσκο και προσπάθησε την κρίσιμη στιγμή να κρατήσει τη χώρα από τις ολέθριες επιλογές του ΠΑΣΟΚ, που την κατρακυλούσαν στην άβυσσο. Ο λαός όμως βλέπει. Αφουγκράζεται. Δεν παραπλανάται. Γι’ αυτό το λόγο, αυτοί που σχεδίασαν τη «Δολοφονία Χαρακτήρος» του Προέδρου της ΝΔ. και τα πληρωμένα υποκείμενά τους που την επιχειρούν, όχι μόνο θα αποτύχουν αλλά σύντομα θα ξεσκεπαστούν.

Δρομολογητής

www.antinews.gr

Ένα σχόλιο σχετικά με το “Επιχείρηση «Δολοφονία Χαρακτήρος»”

  1. Εντάξει παιδιά, μας (ξανά)πείσατε !
     
    Ο Αντώνης είναι έντιμος, καλός, πατριώτης, ικανός…
    Δεν ήταν θρεφτάρι στις ΗΠΑ, μαζί με τον Γιωργάκη Παπανδρέου, συμφοιτητές και κολλητά φιλαράκια στα κολλέγια της διαφθοράς που ετοιμάζουν γενίτσαρους να μας κυβερνήσουν.
    Δε συμμετείχε ποτέ σε προηγούμενες κυβερνήσεις της συμφοράς !
    Δεν ήταν βουλευτής από το 1977!!!
    Δεν ήταν πρωτοκλασάτος υπουργός ούτε επί Μητσοτάκη (φτου σκόρδα!) ούτε επί Κωστάκη Καραμανλή !
    Δε συμμετείχε στη ληστοσυμμορία της ΝΔ ποτέ !
    Και φυσικά δεν ηγείται αυτής της συμμορίας και σήμερα.
    Ούτε συγκυβερνά σήμερα με πρωθυπουργό την ορτινάτσα των τοκογλύφων Παπαδήμο…
    Πολύ περισσότερο ΔΕΝ φιλοδοξεί να γίνει και πρωθυπουργός για να ολοκληρώσει το έργο της συμμορίας !!!
     
     
     
     
     

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *