Η Βάνα και η σύζυγος Πασχάλη σώζουν τη Δημοκρατία

  • Δεν έχω τίποτα με την Βάνα Μπάρμπα (την οποία και γουστάρω σαν γυναίκα όσο περνούν τα χρόνια), ούτε με τη σύζυγο του Πασχάλη – καλό βόλι, ούτε με τον Ψινάκη, ούτε με τον Μπατίστα τον ποδοσφαιριστή, ούτε με κάτι ξεχασμένους τραγουδιστές (συγνώμη αλλά δεν μου έρχονται τώρα στο νου τα ονόματά τους).
  • Τέλος πάντων δεν έχω με κανέναν τίποτα από όλους αυτούς τους «γνωστούς» που μπήκαν πατείς με – πατώ σε, στα ψηφοδέλτια των κομμάτων με τροπαιούχο στον αγώνα των επωνύμων το ΛΑΟΣ του Καρατζαφέρη.
  • Όμως ρε παιδιά άλλο το σώβρακο κι άλλο η γραβάτα. Κατά την άποψή μου για να μπεις στη Βουλή, να μελετάς κρίσιμες υποθέσεις, να ψηφίζεις νόμους που αφορούν στη ζωή μας και να λες ναι ή όχι στα μέτρα της Τρόικας που αφορούν στο μέλλον των παιδιών μας, χρειάζεται πρώτα από όλα να έχεις μια πολιτική παιδεία και κάποιες γνώσεις.
  • Η Βάνα ας πούμε είναι κορίτσι που έχει κάνει τα χιλιόμετρα της στη ζωή, αλλά κάπου εκεί στη Μύκονο κι όχι στο Σύνταγμα. Τα ίδια κι ο Ψινάκης και μη μου πει κανείς ότι επειδή και οι δυο πέρασαν για λίγο διάστημα από δημοτικά συμβούλια έγιναν πολιτικοί.
  • Μετά ο Ντανιέλ Μπατίστα. Ωραίο παιδί, καλός γκολτζής όταν έπαιζε στην ΑΕΚ αλλά απ’ ότι ξέρω δεν έχει περάσει ούτε έξω από τα γραφεία κομμάτων.
  • Αν δεν ήταν τόσο κρίσιμες για τη χώρα μας αυτές οι εκλογές δεν θα έγραφα αυτό το σχόλιο. Δεν θα με πείραζε να έβλεπα και τον Ταμτάκο στα ψηφοδέλτια. Αλλά με συγχωρείτε αδέλφια συναγωνιστές. Όταν χάνεται η πατρίδα κι όλα είναι την κόψη του ξυραφιού νιώθω μια ανασφάλεια με την Βάνα και τη γυναίκα Πασχάλη – καλό βόλι στη Βουλή.

www.newsbomb.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *