Η Ελλάδα διαγράφει τη μεταπολίτευση και επανεκκινεί τη δημοκρατία της

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Η ΕΛΛΑΔΑ πλέον πρέπει να ξεχάσει την Μεταπολίτευση. Πρέπει να διαγράψει το σαθρό πολιτικό σύστημα που γαλούχησε εικονικές αξίες και χαλκευμένες πολιτικές με ατέρμονα αδιέξοδα και όπως μας έλεγε στο γραφείο του ο Παύλος Μπακογιάννης “Στη Δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα, ακόμα και όταν κάποιοι προσπαθήσουν να τα δημιουργήσουν…”Αυτή η ολόκληρη φράση μας θυμίζει ότι ο Λαός μας θα βρει την δύναμη να ξεφύγει από τα αδιέξοδα που δημιούργησαν οι γραβατωμένοι πολιτικάντηδες και μα την αλήθεια το έχουν κάπως καταφέρει με τα κινήματα αφύπνισης, το…..

συλλογικό ασυνείδητο, με την ανταλλαγή προιόντων και άλλες πρακτικές που μας παραπέμπουν στην έκφραση της Δημοκρατίας στην Αρχαία Ελλάδα. Η χώρα μας γράφαμε πρόσφατα ότι εκτός από επανεκκίνηση της Δημοκρατίας οφείλει πρώτα από όλα να πράξει την..επανεκκίνηση της Δημοκρατίας! Ακριβώς επειδή ο Λαός μας δεν…σώζεται, αλλά σώζει για το μέλλον του τόπου.

Σε μια χώρα όπου πλέον καταγράφονται 2 εκ. μετανάστες -τώρα ξαφνικά για προεκλογικούς λόγους ανακάλυψαν το πρόβλημα- μαζί με 1,5 εκ. άνεργους, με υπογεννητικότητα να ξεπερνά κάθε ρεκόρ οφείλει να τακτοποιήσει τα εθνικά της ζητήματα. Όπως εκείνα που αφορούν την Θράκη. Διότι η Συνθήκη της Λωζάννης προέβλεπε μετακίνηση περίπου 3.000 μεταναστών και ανταλλαγή πληθυσμών. Σήμερα πλέον το 65% είναι αλλόθρησκοι και οι ισορροπίες ανατράπηκαν διότι έτσι το είχαν σχεδιάσει οι εγκέφαλοι της εποχής. Την ίδια ώρα έχει αποδεκατιστεί ο ελληνικός πληθυσμός της Πόλης. Είναι ένα από τα ζητήματα που θα προκαλέσουν το μέλλον.΄Οπως τόσα άλλα. Μαζί με την εκμετάλλευση φυσικών πόρων, το Αιγαίο, τα Σκόπια και άλλα αναδεικνύουν ότι η βραδυφλεγής βόμβα των πολιτικών ζητημάτων είναι εδώ. Αλλά δεν επιλύονται από ανίκανους Πολιτικούς. Μόνο από το λαό που στις εκλογές αν τελικά γίνουν θα δώσει την λύση….

www.kyparissianews.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *